AfterDawn logo

Gigantille oma kanta-asiakasohjelma - ilmainen, luvassa viikoittain vaihtuvia tuotetarjouksia

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Gigantti on lanseerannut oman kanta-asiakasohjelman, joka on ilmainen. Ohjelma on nimetty Gigantti-klubiksi. Gigantin tiedotteessa kerrotaan, että jäsenille on luvassa viikoittain vaihtuvia tuotetarjouksia eri tuoteryhmistä, pysyviä alennuksia, pääsy ostoksille ennen muita valikoituina alennusmyyntipäivinä ja muita etuja.

Jäsenille on siis luvassa viikoittain vaihtuvia tuotetarjouksia, joita näyttäisi olevan tällä hetkellä neljä kappaletta. Näistä mielenkiintoisin on tarjous OnePlus 7 (8GB/256GB) -älypuhelimesta, jonka jäsenet saavat nyt 499 euron hinnalla eli sata euroa halvemmalla. Toukokuussa julkaistu OnePlus 7 ei välttämättä ole paras tänä vuonna julkaistuista OnePlus-puhelimista, mutta sadan euron alennuksella se on varsin mielenkiintoinen vaihtoehto.


Lue myös:
Vertailu: OnePlus 7T Pro vs OnePlus 7T vs OnePlus 7 Pro vs OnePlus 7.

Jäsenet pääsevät myös käsiksi tarjouksiin ennen muita "valikoituina alennusmyyntipäivinä". Valikoitu alennusmyyntipäivä voi esimerkiksi tarkoittaa tulevaa Black Friday -tapahtumaa.

Tarjouksiin lukeutuu myös yhteistyökumppaneiden etuja, kuten ilmainen kokeilujakso äänikirjapalvelu Storytellistä.

Omasta mielestä tämä Gigantin kanta-asiakasohjelma kuulostaa varsin lupaavalta ja mielenkiinnolla odotan, että pysyvätkö tarjoukset nyt nähdyn OnePlus-tarjouksen tasolla.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki