AfterDawn logo

Epic Games tarjoaa GTA V:n ilmaiseksi rajoitetun ajan

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Epic Games tarjoaa PC:lle käytännössä joka viikko ilmaispelejä ladattavaksi ja pidettäväksi. Tällä kertaa ilmaiseksi saa ladattua edelleen erittäin suurta suosiota nauttivan GTA V -pelin. Samalla Epic Games Storessa käynnistyi Mega-ale.

Grand Theft Auto V: Premium Edition on saatavilla maksutta Epic Games Storesta torstaihin 21.5.2020 klo 18.00 asti. Pelin saa pitää itsellään myös tarjouksen loputtua. Pelin tarvitsee vain hakea omalle tililleen, eikä sitä tarvitse edes ladata välittömästi koneelle. GTA V:n voi napata itselleen tämän linkin kautta.

GTA V saapui Epic Games Storeen ilmaispeliksi eilen torstaina. Suuri kiinnostus peliä kohtaan kuitenkin kaatoi koko pelikaupan, jonka myötä peliä ei pystynyt lunastamaan, eikä edes aiemmin ostettuja pelejä pystynyt pelaamaan. Nyt kuitenkin kauppa on jälleen pystyssä ja pelaaminen voi jatkua.


Epic Games Storessa alkoi samalla myös Mega Sale 2020 -alennusmyyntikampanja, josta löytyy pelejä parhaimmillaan 75 prosentin alennuksessa. Lisäksi lisäetuna saa kymmenen euron kupongin, jonka voi käyttää pelien ostamiseen kampanjan aikana.

Kaikki tarjouksessa olevat pelit voit katsoa tästä. Kampanja on voimassa kesäkuun 11. päivään asti.

Lue myös:

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki