Roomba on amerikkalaisen iRobot-yhtiön tuotemerkki robotti-imureille. Yhtiö on tehnyt robotti-imureita jo 2000-luvun alusta lähtien ja on maailman suurin robotti-imurivalmistaja

Täältä löydät kaikki arvostelemamme Roomban mallit, halvimmasta kalleimpaan. Mallien välillä on erittäin suuria eroja - niin hinnassa kuin suorituskyvyssäkin - joten suosittelemme tutustumaan laitteisiin arvostelujemme kautta perinpohjaisesti.

Eri Roomban mallit sopivat erilaisiin ja erikokoisiin koteihin ja pelkkä hinta ei vielä kerro mitään siitä, miten hyvä tai huono tuote on kyseessä (vaikkakin antaa kyllä osviittaa asiasta).

Roomban halvimmat mallit sopivat lähinnä pieniin kerrostalokaksioihin ja eivät tue käytännössä mitään "älykästä" käyttöä - tai edes ajastusmahdollisuuksia. Kalleimmat mallit taas sopivat jopa 200m2 omakotitaloihin ja sisältävät hurjan määrän ominaisuuksia.

Pelkkien Roomban arvosteluiden lisäksi suosittelemme tutustumaan myös muiden valmistajien laitteisiin: kaikki robotti-imureiden arvostelumme löydät täältä, merkistä riippumatta.

© 2021 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud