AfterDawn logo

iRobotilta uusi Roomba-robotti edullisempaan hintaluokkaan automaattisella pölysäiliön tyhjennyksellä

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Vain puoli vuotta sitten iRobot esitteli edullisen Roomba Combo Essentialin, mutta jo nyt tälle laitteelle on julkaistu seuraaja parannetuin ominaisuuksin.

Uusi malli on nimeltään Roomba Combo 2 Essential. Se maksaa 399 euroa eli satasen enemmän ykkösmalliin verratessa.

Valmistajan mukaan Combo 2 Essentialin etuihin kuuluu kaksinkertainen siivousteho Roomba Combo Essentialiin verrattuna, navigointia helpottava parannettu iskunvaimennus sekä kyky latautua ja jatkaa siivousta.

Roomba Combo 2 Essential on Essential-malliston ensimmäinen robotti automaattisella pölysäiliön tyhjennyksellä, sillä mukana tulee AutoEmpty -telakka, jossa robotti myös automaattisesti latautuu siivousten välissä.

Ensimmäisessä Essential-robotissa ei siis automaattista tyhjennystä ole.

"Lanseerasimme aiemmin tänä vuonna Roomba Combo Essentialin, ja sen jälkeen asiakkaat ovat kehuneet erityisesti robotin helppokäyttöisyyttä ja sen kykyä pitää lattiat puhtaina – vieläpä erittäin edulliseen hintaan", kertoo iRobotin tuotepäällikkö Barry Schliesmann. "Entistä suurempi siivousteho ja entistä enemmän aikaa säästävä automaattinen tyhjennys tarkoittavat, että Roomba Combo 2 Essential tarjoaa vertaansa vailla olevan yhdistelmän siivoustehokkuutta, luotettavuutta, vaivattomuutta ja vastinetta rahalle."


Roomba Combo 2 Essential -robotissa on neljä eri imutehotasoa ja kolme eri nestemääräasetusta. Käyttäjä voi valita pelkän imuroinnin, jolloin robotti puhdistaa samanaikaisesti sekä matot että kovat lattiat, tai rullata matot pois tieltä 2-in-1-siivousta, eli imurointia ja moppausta, varten. Robotti siivoaa jopa 120 minuuttia yhdellä latauksella.

Roomba Combo 2 Essentialia voi ohjata älypuhelimen sovelluksella ja sen voi vaikkapa laittaa puhdistamaan koti, kun ketään ei ole kotona.

KOMMENTOI

Haluatko kommentoida tätä artikkelia?
Kirjaudu sisään tai Luo uusi käyttäjätunnus.

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki