AfterDawn logo

iRobotin uusi perusrobotti maksaa 299 euroa

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Kotitalousrobotteja kehittelevä iRobot julkaisi uuden, edullisen Roomba Combo Essentialin, jota valmistaja kutsuu perusrobotiksi.

Se toimii seuraajana Roomba 600 -sarjalle, jonka tarjontaa on myös aikoinaan AfterDawnin toimesta testailtu. Roomba Combo Essentialin ohjehinta on 299 euroa ja se tulee saataville toukokuun alussa.

"iRobot kehitti Roomba-robotti-imurin yli 20 vuotta sitten tavoitteenaan tehdä siivoamisesta helpompaa ja auttaa ihmisiä saamaan enemmän aikaan. Vuonna 2012 lanseerattu Roomba 600 -sarja on ollut myyntimenestys alusta lähtien, koska se tarjoaa erinomaisen tasapainon suorituskyvyn, hinnan ja luotettavuuden välillä", kertoo iRobotin Chief Product Officer Barry Schliesmann. "iRobot on myynyt maailmanlaajuisesti yli 50 miljoonaa robottia, ja tavoitteemme on edelleen sama. Siksi esittelemme nyt uuden edullisen Roomba Combo Essentialin, joka siivoaa entistä paremmin ja tekee entistä enemmän edeltäjäänsä verrattuna. Tämän robotin myötä kaikkien on mahdollista hankkia iRobotin 2-in-1-siivousrobotti, olit sitten vastavalmistunut, juuri ostanut ensimmäisen kotisi tai haluat muuten vain kokeilla automaattista siivousta ensimmäistä kertaa."


Roomba Combo Essential on 2-in-1 -mallia eli siitä löytyy sekä imuri että moppi. Valmistajan mukaan imu on 18 kertaa tehokkaampi verratessa Roomba 600 -sarjaan.

Akunkesto on kasvanut 120 minuuttiin, kun aiemmin Roomba 600 -sarjan laitteille on luvattu 60 - 90 minuutin käyttöaikaa yhdellä latauksella.

Roomba Combo Essentialissa on nelivaiheinen siivousjärjestelmä, joka koostuu säädettävistä imutehon ja nestemäärän asetuksista, eri pinnoille sopivasta kiilamaisesta harjasta, reunanpuhdistusharjasta ja sisäänrakennetusta mikropumppumopista.

Imurointiin ja moppaukseen löytyy kolme eri tasoa. Pelkkä imurointi laitteella myös onnistuu, jos mopin poistaa robotista.

Automaattista tyhjennystä Roomba Combo Essential ei tue.

Siivoamisen voi käynnistää painamalla robotin päältä olevaa nappia, äänikomennolla tai sovelluksen kautta.

Roomba Combo Essentialin siivoa ollessani poissa kotoa toiminto

"Ehdotetut siivoussuunnitelmat" -toiminto suosittelee optimaalisia siivousaikoja aiempien tehtävien perusteella, ja "Siivoa ollessani poissa kotoa" -toiminto määrittää Roomba Combo Essentialin aloittamaan siivouksen automaattisesti, kun käyttäjä poistuu kotoa.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki