AfterDawn logo

Päivän diili: Sonyn loistavat WF-1000XM5 nappikuulokkeet halvemmalla kuin koskaan

Petteri Pyyny Petteri Pyyny
2 kommenttia

Sonyn vuonna 2023 julkaisemat huippuluokan nappikuulokkeet, Sony WF-1000XM5:t ovat saaneet julkaisunsa jälkeen valtavan paljon kehuja.

Etenkin kuulokkeiden aktiivista melunvaimennusta (ANC) on kehuttu ja pidetään useiden arvostelijoiden mielestä jopa markkinoiden parhaana.

Esimerkiksi laadukkaista kuulokearvosteluistaan tunnettu Soundguys on kehunut Sonyn kuulokkeita varsin estoitta ja arvostelussa suurimpana ongelmana on pidetty kuulokkeiden hintaa.

Sonyt maksoivatkin vielä vuoden 2023 kesällä pääsääntöisesti yli 300 euroa. Pikkuhiljaa hinta on laskenut tolkullisemmalle tasolle ja viimeisen 3kk aikana kuulokkeiden hinta on ollut 229 euron tienoilla.

Mutta nyt XM5:t saisi omakseen halvemmalla kuin koskaan aiemmin, sillä kuulokkeita saa tarjouksesta 179 eurolla.

EDIT 14.10.2024: Ostajia kuulokkeille olikin sitten niin paljon, että jälleenmyyjän varasto loppui ja myös kampanjahinta lopetettiin. Poistimme nyt suoran linkin tarjoukseen.

Sonyjen hintoja muissa kotimaisissa kaupoissa voi tarkastella täältä.


Nappikuulokkeiden osalta muistutamme kuitenkin aina siitä, että jokaisen ihmisen korvakäytävä on hyvin erilainen. Joidenkin korvaan Sonyt eivät istu lainkaan, toisilla taas esimerkiksi Applen nappikuulokkeet tipahtavat korvasta lähes itsestään.

Allekirjoittanut on käyttänyt Sonyn XM5-nappikuulokkeita palavereissa ja juoksulenkeillä nyt vuoden päivät ja omaan, suhteellisen kapeaan korvaani kuulokkeet ovat istuneet mainiosti - mutta samaa en uskalla luvata muiden korvien puolesta.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

2 KOMMENTTIA

kino231/2

Edelliset 1000xm4 olivat loistavat kuulokkeet, istuvuus täydellinen ja äänenlaatu huippu. Softapäivityksen jälkeen vain akunkesto tipahti. hyvässä uskossa ostin nämä uudet mutta nämä eivät pysy korvissa millään.

dRD2/2

Lainaus:

Edelliset 1000xm4 olivat loistavat kuulokkeet, istuvuus täydellinen ja äänenlaatu huippu. Softapäivityksen jälkeen vain akunkesto tipahti. hyvässä uskossa ostin nämä uudet mutta nämä eivät pysy korvissa millään.

Tuo on se syy, minkä takia emme oikeastaan koskaan suosittele juuri tiettyjä nappikuulokkeita kenellekään - kaikkien korvat ovat erilaiset. Siinä ei paljoa paina, jos kuulokkeet ovat teknisesti parhaat mahdolliset, jos ne eivät pysy vaikkapa lenkillä korvissa.

Itselläni Applen nappikuulokkeet eivät suostu pysymään korvissa kuin korkeintaan pipon kanssa. Mutta XM5:t ovat pysyneet juoksulenkeilläkin. Kuvastaa vain sitä, miten erilaisia korvat ovat :-)

Haluatko kommentoida tätä artikkelia?
Kirjaudu sisään tai Luo uusi käyttäjätunnus.

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki