AfterDawn logo

Päivän diili: Samsungin valtavan 98-tuumaisen television hinta laski 3000 eurolla

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Samsung toi kesän aikana Suomessa saataville virallisesti suuren 98-tuumaisen Q80C QLED -television, sillä tällaisten erittäin suurten televisioiden kysyntä on kasvamaan päin. Suuri koko tarkoittaa yleisesti suurempaa hintaa, mutta nyt suuren ruudun saa selvästi edullisempaan hintaan.

Samsungin 98-tuumaisen Q80C-television suositushinta on 7 999 euroa, mutta nyt hinnasta on otettu merkittävä osa pois. Useat jälleenmyyjät Suomessa myyvät televisiota nyt 4 999 euron hinnalla eli 3 000 euroa suositushintaa edullisemmin.

Q80C:ssä on Neural Quantum Processor 4K -suoritin ja se käyttää AI Upscaling -tekniikkaa kuvanlaadun parantamiseen ja sovittamiseen erittäin suurelle näytölle, mikä lisää sisällön syvyyttä ja terävyyttä. Lisäksi Samsung kertoo, että Quantum HDR+ -tekniikka tarjoaa uskomattoman suorituskyvyn mustantoiston ja kirkkauden osalta.

Virkistystaajuus yltää 120 hertsiin ja televisiosta löytyy HDMI 2.1 -portti, johon voi yhdistää PS5- tai Xbox Series X-konsolin pelaamista varten.

Samsung on tuonut muitakin suuria televisioita saatavilla. Hiljattain myyntiin tuotiin 83-tuumainen OLED-malli.

Päivän diili


Tarjous löytyy useilta jälleenmyyjiltä. Tarjous on voimassa 17.9. asti.


Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT