AfterDawn logo

Päivän diili: Xbox Series S -pelikonsoli, 209 euroa

Petteri Pyyny Petteri Pyyny

Tarjoustutkaamme osui tällä kertaa Microsoftin nykyisestä konsolisukupolvesta se edullisempi malli, eli Xbox Series S.

Xbox Series S:ää myytiin pitkään noin 250 - 300 euron hintahaarukassa, 512 gigatavun tallennustilalla. Mutta syksyllä 2023 valikoimaan lisättiin ns. sisäänheittopaketti, jota myydään aika ajoin todella edullisesti - niin nytkin.

Xbox Series S Starter Pack nimellä kulkeva pakkaus sisältää itse konsolin, langattoman peliohjaimen sekä 30 vuorokauden Xbox Game Pass -tilauksen.

Pakettia myydään tällä hetkellä 209 euron hintalapulla, joka on sama hinta jolla konsolia myytiin myös Black Fridayn aikaan. Alkuvuoden aikana paketin hinta on pyörinyt 260 ja 300 euron välillä.

Tarjous löytyy täältä:

Xbox Series S Starter Pack, 209 euroa
hinnat muissa kaupoissa

Lisäksi myös Power myy Xbox Series S:n 512GB versiota samaan hintaan, mutta kyseinen paketti ei ilmeisesti sisällä Game Passin 30 vuorokauden tutustumistilausta.


Konsoli pyörittää kaikkia uusimpia Xboxin pelejä, mutta Series S on tarkoitettu FullHD-tarkkuuden televisioilla pelattavaksi. Vastaavasti kalliimmalle Xbox Series X:lle ovat tarjolla täsmälleen samat pelit, mutta pelit pyörivät Series X:n kanssa myös 4K-tarkkuudella, usein myös aavistuksen verran kauniimmilla grafiikoilla.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission. Emme tiedä tarjouksen kestoa tai sitä, paljonko jälleenmyyjällä on alennustuotetta varastossaan.

KOMMENTOI

Haluatko kommentoida tätä artikkelia?
Kirjaudu sisään tai Luo uusi käyttäjätunnus.