AfterDawn logo

Black Friday: Nokia Streaming Box 8000 vain 42,99 euroa

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Black Fridayn aikana on nähty useita mainioita tarjouksia televisioista ja lisälaitteista. Aiemmin nostimme esille Googlen Chromecast with Google TV -laitteiden tarjoukset ja nyt vuoronsa saa Nokian mediatoistin.

Nokia Streaming Box 8000 -mediatoistimen saa nyt vain 42,99 eurolla. Hinta on tullut viime aikoina selvästi alaspäin, sillä vielä lokakuun lopulla tätä laitetta myytiin noin 82 eurolla.

Streaming Box 8000 käyttää Android TV -käyttöjärjestelmää ja se yhdistetään television HDMI-porttiin. Toistimen kautta voi siis toistetaan omaa käyttöliittymää ja erilaisia sovelluksia.

Erillinen mediatoistin on hyvä etenkin vanhempien televisioiden kohdalla, joiden oma käyttöjärjestelmä on jäänyt vanhemmaksi tai muuten esimerkiksi hitaaksi. Nokia Streaming Box 8000 myös sisältää kattavat liitännät (USB-A, HDMI, USB-C , optinen liitäntä, AV (3.5 mm) -liitäntä, Ethernet LAN -portti ja virtaliitäntä).

Nokian laitteesta löytyy myös uudempi ja parempi versio, Nokia Streaming Box 8010, mutta se on selvästi kalliimpi. Tämän mallin hinta on noin 129 euroa.

Tarkemmat erot näiden kahden laitteen välillä näet täältä.

Black Friday -tarjous


Tarjous löytyy Verkkokauppa.comilta.


Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki