AfterDawn logo

Päivän diili: Nvidia Shield TV nyt 40 euron alennuksessa

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Vuosia vanhat Nvidian Shield TV -laitteet ovat iästään huolimatta edelleen suosittuja ja kyvykkäitä Android TV -laitteita. Nyt näitä laitteita saa pitkästä aikaa jonkin verran edullisemmalla hinnalla.

Shield TV Pro maksaa nyt 184 euroa, kun yleensä laitetta myydään 219 eurolla. Shield TV puolestaan maksaa nyt 119 euroa, kun normaalisti laitteen hinta on 159 euroa.

Kumpikin laite käyttää Android TV 11 -käyttöjärjestelmää ja Shield-ohjelmistoa. Kumpikin tukee 4K-tarkkuutta. Kaksikosta Pro on suurempi ja monipuolisempi.

Prossa on Tegra X1 -suoritin, 3 gigatavua RAMia ja 16 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Tavallisessa mallissa on Tegra X1+ -suoritin, 2 gigatavua RAM-muistia ja 8 gigatavua tallennustilaa.

Liitäntöjen osalta Pro tarjoaa HDMI-liitännän, kaksi USB-A -liitäntää ja Ethernetin. Tavallisessa mallissa ei ole USB-A-liitäntöjä, mutta tallennustilaa saa lisättyä MicroSD-kortilla.

Kummankin laitteen mukana toimitetaan kaukosäädin.

Päivän diili


Tarjous löytyy useilta jälleenmyyjiltä. Tarjous on voimassa 17.9. asti.


Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

KOMMENTOI

Haluatko kommentoida tätä artikkelia?
Kirjaudu sisään tai Luo uusi käyttäjätunnus.