AfterDawn logo

Päivän diili: Viiden tähden roboimuri Roomba i7 tarjouksessa: 319 euroa

Petteri Pyyny Petteri Pyyny

Robotti-imurit ovat viime vuosien aikana kasvattaneet suosiotaan muun muassa edullisempien hintojen ansiosta. Näistä laitteista löytyy myöskin tasaisin väliajoin hyviä tarjouksia. Yksi parhaista vaihtoehdoista on edelleen mielestämme Roomba i7 -malli.

Roomba i7 -robotti-imuria on myyty viime aikoina noin 379 euron hinnalla, mutta nyt hinta on tullut mukavasti alaspäin. Tämä roboimuri maksaa nyt 319 euroa.

Kyseinen robo on yksi parhaista robotti-imureista muun muassa erinomaisen siivoustuloksen ansiosta. Lisäksi se selviää hyvin esteistä.

Roomba i7 on jo iäkäs, sillä arvostelimme sen jo vuonna 2019, mutta se on edelleen yksi parhaista roboimureista mitä olemme koskaan testanneet.

Ainoat puutteet vieläkin parempiin, uudempiin malleihin ovat siinä, että i7:n nyt tarjouksessa oleva "perusversio" ei sisällä itsestääntyhjentymistä tukevaa lataustelakkaa eikä siitä löydy tekoälyä hyödyntävää esteiden väistelyä (jos sellaista haluaa, kannattaa tutustua Roomba j7+ arvosteluumme).

Tarjous löytyy täältä:

Päivän diili: Roomba i7, 319 euroa
(muiden kauppojen hinnat täältä)


Tarjous löytyy sekä Gigantilta että Powerilta.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT