AfterDawn logo

Tekoälypohjainen Bing on nyt kaikkien käytettävissä

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Microsoft julkisti aiemmin tänä vuonna ChatGPT-tekoälyä käyttävän version Bing-hakukoneestaan, mutta käyttöä varten on tullut liittyä ensin jonotuslistalle.

Asiaan kuitenkin on tullut muutos ja nyt kaikki halukkaat pystyvät hyödyntämään GPT-4 -kielimallia käyttävää tekoäly-Bingiä ilman jonotusta. Käyttöä varten käyttäjän tulee kirjautua Bingiin tai Edge-selaimeen Microsoft-tiliä hyödyntäen.

Uusia ominaisuuksia

Bingin keskustelu saa lähiaikoina runsaasti uusia ominaisuuksia.

Yksi näistä ominaisuuksista on "lisäosat", joiden avulla sovelluskehittäjät voivat omiin palveluihinsa. Näiden avulla Bing osaa esimerkiksi etsiä ja varata paikan ravintolasta sekä ehdottaa elokuvaa ja avata sen oikeassa suoratoistopalvelussa.


Bing keskustelu etsii ravintoloita

Vastaava ominaisuus esiteltiin jo aiemmin ChatGPT:lle.

Bing osaa tukee jatkossa keskusteluhistoriaa. Tämä mahdollistaa aikaisempien botin kanssa käytyjen keskustelujen jatkamisen myöhemmin ja keskustelun voi myös jakaa toiseen sovellukseen.

Keskustelusta saa suurimman ilon irti, kun sitä käyttää Microsoftin Edge-selaimella. Kun keskustelusta klikkaa linkkiä, keskustelu kulkee mukana oikealla sivupalkissa. Tämän ansiosta keskustelua voi siis jatkaa samalla kun selaa avattua sivua.

Jatkossa Bingin keskustelu näyttää vastausten joukossa kuvia, videoita ja muuta grafiikkaa. Bingiä voi myös pyytää luomaan kuvia.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki