AfterDawn logo

Päivän diili: LG:n taipuvan television hinnasta lähti kuukaudessa 500 euroa pois

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

LG julkisti noin puoli vuotta sitten LG OLED Flex (malli LX3) -television. Kyseisen television erikoisuus löytyy OLED-paneelista, joka napin painalluksella muuttuu tasaisesta kaarevaksi. LG toi Pohjoismaissa television virallisesti myyntiin tammikuun lopussa, mutta jo nyt hinnasta on lähtenyt paljon pois.

Muilla jälleenmyyjillä LG OLED Flex maksaa 2 999 euroa, mutta Verkkokauppa.com on ottanut hinnasta 500 euroa pois eli tuotteen hinta on nyt 2 499 euroa. Verkkokauppa.com tosin myi jo tätä mallia ennen kuin LG sen toi laajasti saataville Pohjoismaissa.

LG OLED Flex toimii tasaisena esimerkiksi elokuvien ja television katselussa, mutta 20-portaisesti 900R-kaarevuuteen taipuva OLED Flex sopii myös pelaamiseen.

Kokoa OLED-paneelilla on 42 tuumaa. Siinä käytetään 4K-tarkkuutta ja 120 hertsin virkistystaajuutta. Tarjolla on Dolby Vision 4K 120 Hz:n taajuudella, neljä HDMI 2.1 -liitäntää konsoleille, mukautuva virkistystaajuus (VRR) sekä automaattinen matalan viiveen tila (ALLM).

Televisio on myös varustettu webOS-käyttöliittymällä, α (Alpha) 9 Gen 5 -piirillä ja eteenpäin suunnatuilla 40 watin kaiuttimilla.

Päivän diili


Tarjous löytyy Verkkokauppa.comilta.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT