AfterDawn logo

Iso määrä pelikuulokkeita tarjouksessa: HyperX, Asus ja Corsair, jopa -41%

Petteri Pyyny Petteri Pyyny

Päivän diilinä nostamme tällä kertaa esiin ison liudan kuulokkeita. Useilta eri valmistajilta ja kotimaisilta verkokaupoilta on jostain syystä täsmälleen samaan aikaan tarjolla iso liuta tarjouksessa olevia pelikuulokkeita.

Parhaimmillaan alennusprosentit ovat aiempaan viikkoon nähden jopa -41% ja kaikissa listalle nostetuissa tuotteissa alennusta on vähintäänkin 16 prosentin verran.

Joten listauksen kimppuun...

HyperX Cloud II Wireless Over-ear Headset, 100 euroa

HypeX Cloud II langattomat kuulokkeet ovat maksaneet viime kuukausina noin 165 euroa, mutta nyt ne irtoavat 99,95 eurolla eli karvan alle satasella.

HyperX Cloud II
HyperX Cloud II

SoundGuysin arvostelussa nämä langattomat kuulokkeet saivat mukavan 8,2/10 arvosanan ja kehuja tuli mm. äänenlaadusta ja akkukestosta.

Tämän hetken edullisimpaan kauppaan pääset suoraan tästä.

Corsair Virtuoso RGB Wireless SE, 140 euroa

Corsairin langattomat pelikuulokkeet ovat olleet myynnissä viime aikoina noin 160 euron hintalapulla. Nyt edullisimmillaan kuulokkeet saa omaksi 140 eurolla, ilmaisilla postikuluilla.

Corsair Virtuoso RGB Wireless SE
Corsair Virtuoso RGB Wireless SE

Tom's Hardwaren tuomio Corsairin kuulokkeista oli erittäin positiivinen: arvosanaksi napsahti 4,5 tähteä viidestä. Kehuja tuli sekä äänenlaadulle että "aikuisemmalle" designille.

Edullisin tarjous Corsairin kuulokkeille löytyy suoraan täältä.

Corsair HS70 Pro Wireless, 70 euroa

Hieman edullisempaan budjettiin osuvat toiset Corsairin kuulokkeet. HS70 Pro Wireless -kuulokkeita on myyty viimeisen parin kuukauden aikana 75 euron ja 110 euron haarukassa ja vaihteluväli on hinnoissa ollut varsin villi. Nyt kuulokkeet irtoavat kuitenkin vieläkin edullisemmin, 69,95 eurolla.

Corsair HS70 Pro Wireless
Corsair HS70 Pro Wireless

TweakTownin arvostelussa kuulokkeet saivat hurjat 95% / 100% arvosanan. Kehja satoi niin laadulle kuin hinta/laatu-suhteellekin.

Asus ROG Strix Go 2.4, 100 euroa

Asuksen langattomat pelikuulokkeet ovat nekin mukavasti alennuksessa: kuulokkeita on myyty viimeisten kuukausien aikana noin 145 euron hintalapulla ja edes Black Fridayn aikaan ei hinta laskenut niin alas kuin nyt: nyt kuulokkeet saisi omakseen 99,95 eurolla, ilmaisten postikulujen kera.

Asus ROG Strix Go 2.4
Asus ROG Strix Go 2.4

Tom's Hardware kehui arvostelussaan kuulokkeiden äänenlaatua sekä mm. sitä, että kuulokkeet toimivat sekä langattomasti että myös 3,5mm liitännällä - ja myös USB-liitännän kautta. Tähtiä tosin tiputtivat muutamat omituisuudet, kuten toisinaan tapahtuneet yhteyden katoamiset. Tähtiä Tom's Hardware antoi kuulokkeille 3,5 viidestä.

Edullisin hinta Asuksen kuulokkeille tällä hetkellä löytyy täältä.


Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki