AfterDawn logo

Nyt on hyvä aika hankkia robotti-imuri - nämä mallit ovat tarjouksessa

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Black Fridayn aikana nähtiin useita mainioita tarjouksia robotti-imureista. Jos et vielä tuolloin tällaista kodin automaattista siivoojaa hankkinut, siihen on edelleen hyvä mahdollisuus, sillä useita malleja myydään parhaillaan alennetuin hinnoin.

Roomba J7 on yksi markkinoiden tuoreimmista vaihtoehdoista, sillä se julkaistiin syyskuussa. Tämä robotti tuli myyntiin 799 euron suositushinnalla, mutta hinta on laskenut nopeasti, sillä Roomba J7 -mallia saa nyt 549 eurolla.

AfterDawnilla on parhaillaan testissä Roomba J7+ -versio, joka eroaa tavallisesta versiosta Clean Base -lataustelakalla. Tarkempi artikkeli on luvassa muutamien viikkojen kuluessa, mutta sitä ennen voi lukaista läpi lyhyet ensitunnelmat laitteesta.


Roomba J7 on pitkälti seuraaja Roomba i7 -mallilla, joka on myös tarjouksessa. Tätä laitetta myydään 369 eurolla. Normaalisti i7:n hinta on noin 500 euroa.

Muita tarjouksessa olevia Roomba-malleja ovat i4+ (hinta nyt 499 euroa) ja i3+ (hinta nyt 499 euroa). Nämä laitteet ovat keskenään pitkälti samanlaisia, mutta i4+ tarjoaa ilmeisesti hieman pidempää akunkestoa.

Neaton osastolta on tällä hetkellä alennuksessa sekä Neato D8 että Neato D10. Näistä ensimmäistä saa nyt 399 eurolla, kun normaalisti sen hinta on 499 - 599 euroa. D10 puolestaan maksaa 579 euroa, kun normaalisti hintaa löytyy noin 900 euroa.

Ennen ostamista kannattaa lukea AfterDawnin arvostelut robotti-imureista. Alla muutama vaihtoehto:


Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä.
Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki