AfterDawn logo

Päivän diili: Sonyn laadukkaat täysin langattomat WF-1000XM3 -vastamelukuulokkeet nyt alle satasen

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Sonyn täysin langattomat WF-1000XM3 -nappikuulokkeet ovat nyt hyvässä alennuksessa. Näissä kuulokkeissa on muun muassa laadukas vastamelutoiminto.

Sony WF-1000XM3 -vastamelukuulokkeet maksavat nyt 99 euroa, kun viime aikoina hinta on ollut 129 euroa. Tämä on myös alin hinta, jolla kuulokkeita on myyty.

Vuoden 2019 aikana julkistetut kuulokkeet tarjoavat 6 tunnin akunkeston melunvaimennusta käytettäessä. Latauskotelo mahdollistaa kolme latauskertaa. 10 minuuttia latausta kotelossa antaa 90 minuuttia kuunteluaikaa.

Melunvaimennuksesta vastaa QN1e HD-melunvaimennusprosessori ja laadukasta ääntä puolestaan tuottavat 6 mm:n elementit. Kuulokkeissa on kosketuspaneelit, joiden avulla onnistuu kappaleiden vaihtaminen, toisto ja pysäytys. Kommunikointia varten äänen hetkellinen hiljentäminen onnistuu kun sormen asettaa vasemman kuulokkeen kosketuspaneelin päälle.


Aiemmin tänä vuonna Sony julkaisi näille kuulokkeille jatkoa WF-1000XM4 -kuulokkeiden muodossa. Kyseiset kuulokkeet kuitenkin maksavat selvästi enemmän, sillä hintaa on 280 euroa.

Päivän diili


Tarjous löytyy Gigantilta. Voimassa su 14.11. asti.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki