AfterDawn logo

Täysin langattomat Bose QuietComfort Earbuds tarjouksessa tiistaina Gigantilla - hinta 169 euroa

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Gigantti viettää parhaillaan synttäreitä ja sen kunniaksia kodinelektroniikkaketju on laittanut tuotteita alennukseen.

Yksi näistä tarjoustuotteista on Bosen täysin langattomat QuietComfort Earbuds -kuulokkeet, jotka julkaistiin noin vuosi sitten.

Kuulokkeet tulevat tarjoukseen Gigantilla tiistaina 31.8. klo 10.00 alkaen, jolloin kuulokkeita myydään 169 eurolla Gigantti Klubilaisille. Kuulokkeita on myynnissä rajoitettu 1000kpl kokonaiserä (musta & harmaa). Tarjous on voimassa netissä ja myymälöissä.

Gigantin tarjouksen näet tästä.

Tämä on alin hinta, jolla kuulokkeita on myyty. Normaalisti QuietComfort Earbudsien hinta on noin 290 euroa, mutta aiemmin niitä on saanut myös 199 eurolla.


QuietComfort Earbuds -kuulokkeissa on vastamelutoiminto, joka on toteutettu useilla mikrofoneilla sekä uudenlaisella sirulla ja ohjelmistolla. Lisäksi ääniä eristävät kuulokkeiden StayHear Max -sovitteet, joiden luvataan tarjoavan tiukan tiivisteen.

Kuulokkeissa on myös panostettu ääneen ja mukavuuteen. Akunkesto yltää kuulokkeilla 6 tuntiin ja koteloiden kanssa saa lisää 12 tuntia.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki