AfterDawn logo

Päivän diili: Sonyn 65-tuumainen 4K-televisio 699€

AfterDawn AfterDawn

Tämän päivän tarjouksena päätimme nostaa esiin Sonyn 65-tuumaisen 4K-television, mallinimeltään Sony Bravia KD-65XH8096, joka on parhaassa tarjouksessa sitten alkutalven.

Tavallisesti alin hinta on syksyn ja talven aikana pyörinyt 900 ja 1000 euron tienoilla, mutta nyt Sonyn telkkaria saa 699 euron hintaan.

Sony Bravia KD-65XH8096 on 65-tuumainen 4K-televisio, jossa käyttöjärjestelmänä on suosittu Android TV. Se tarjoaa niin langattomat kuin ethernet-yhteydet ja lisäksi mm. Bluetoothin sekä ääniohjauksen. Kyseessä on viime vuoden malli, joten se ei ole vielä vanhentunutkaan kauaa.

4K:n lisäksi tuki löytyy HDR-sisällölle, joista tuetaan Dolby Visionia, HDR10:tä sekä HLG:tä. Äänentoiston osalta televisio tukee Dolby Atmosta.

Televisiosta löytyy tarvittaessa VESA 300 -standardin mukainen seinäkiinnitys sekä stereokaiuttimet.

Normaalisti Gigantilla laitteen hinta on 999 euroa, mutta nyt rajatun ajan sitä saa 699 euron hintaan.


Sony Bravia KD-65XH809 699,00 €

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT