AfterDawn logo

Nyt nopeasti: Kautta aikain paras Alien -peli ladattavissa ilmaiseksi huomiseen asti

AfterDawn AfterDawn

Epic Games Store tarjoilee taas ilmaista ladattavaa heille, jotka osaavat toimia nopeasti.

Tällä kertaa tarjolla on Alien: Isolation -peli, joka on kerännyt varsin kunnioitettavan 8,1/10 arvosanan MetaCriticissä ja jota yleisesti pidetään parhaana Alien-saagaan pohjautuvana pelinä.

Peli on ladattavissa Epic Games Storesta tämän linkin kautta huomiseen kello 18:00 saakka. Peli siis pysyy lataajan pelattavissa pysyvästi, jos sen ehtii ladata ennen määräaikaa. Pelin normaalihinta on 36,99 euroa Epic Game Storessa.

Alla vielä Alien: Isolationin pelikuvaa, pitkässä muodossa:


AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki