AfterDawn logo

Viime hetken lahjaideat isänpäivälle: tarjoukset ja suositukset

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Isänpäivää vietetään marraskuun 2. sunnuntaina eli tällä kertaa 8. marraskuuta. Jos hakusessa on vielä jonkinlainen lahjaidea kulutuselektroniikan osalta, niin tässä on muutama tällä hetkellä tarjouksessa oleva tuote tai meidän suositus. Kaikki verkkokaupat eivät enää välttämättä ehdi toimittaa lahjaa postitse, mutta monessa verkkokaupassa on myös mahdollisuus noutaa tilaus kivijalkamyymälästä.

Pelaamisesta tykkäävälle isälle voi ostaa ostaa vaikkapa pelihiiren. Tällä hetkellä tarjouksessa löytyy Razer DeathAdder Elite (39,95 euroa), Logitech G Pro (39,95 euroa), SteelSeries Rival 600 (59,95 euroa) ja Razer Viper (69,95 euroa).


Pelinäyttöjen osalta löytyy esimerkiksi 189 eurolla Asus VG249Q -näyttö 144 hertsin Full HD IPS -paneelilla. Edullisemmasta osastolta löytyy puolestaan 24-tuumainen Acer EK241Y 89 eurolla. Uutta ääntä pelaamiseen kaipaavalle on tarjolla SteelSeries Arctis 3 2019 Edition -pelikuulokkeet (49,95 euroa).

Edullisemman hintaluokan täysin langattomien kuulokkeiden osastolla on tarjolla 79 euron hintaiset Honor Magic Earbuds -kuulokkeet. Enemmän liikkuvalle isälle puolestaan löytyy 129 euron Sony WF-SP800N -urheilukuulokkeet. Langattomasti ääntä voi toistaa 39 euron Ultimate Ears UE Wonderboom -kaiuttimella.

Järeämpää urheilukelloa kaipaavalle löytyy Garmin Fenix 6X Pro -kello 599 eurolla. Edullisempaan hintaan puolestaan löytyy 149 euron Polar Unite -urheilukello, alle 40 euron Xiaomi Mi Band 5 -aktiivisuusranneke tai 39 euron Honor Band 5 -aktiivisuusranneke. Älykellojen osastolla hyviä vaihtoehtoja ovat esimerkiksi 149 euron Huawei Watch GT2e tai 179 euron Honor MagicWatch 2.

Legendaarista Commodore 64 -konetta kaipaavalle isälle löytyy nykyaikaisiin televisioihin modernisoitu täysikokoinen Commodore 64 -pelikonsoli 99 eurolla.


Uuden älyluurin tarpeessa olevalle isälle löytyy muun muassa Redmi Note 8 Pro (199 euroa), OnePlus 8 128GB (499 euroa), OnePlus Nord (399 euroa), Galaxy Note20 Ultra 512 GB (1249 euroa), pienempään käteen sopiva Xperia 5 II (899 euroa) tai Elisalla ennakkotilattavissa oleva OnePlus Nord N10 5G (299 euroa).

Lisää erilaisia lahjaideoita saa lukemalla AfterDawnin arvostelut.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT