AfterDawn logo

Kääntyvällä Full HD kosketusnäytöllä varustettu Acer Chromebook Spin 15 nyt 399 euroa - säästä 290€

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Chromebook on erinomainen vaihtoehto Windows-kannettaville. Chromebookien parhaimpiin puoliin lukeutuvat helppokäyttöisyys, tietoturva, pitkä akkukesto ja alhaiset hinnat. Tällä kertaa päivän tarjouksena on Acer Chromebook, josta löytyy muun muassa kääntyvä kosketusnäyttö.

Acer Chromebook Spin 15 (NX.GWGED.004) hinta 399 euroa. Normaalisti tätä Chromebookia myydään Gigantilla 689 euron hinnalla, joten säästöä tulee nyt 290 euroa. Hintaopas hintavertailupalvelun tietojen perusteella Chromebook Spin 15 on ollut Black Friday 2018 aikoihin myynnissä 429 euron hinnalla, mutta muuten sitä on myyty normaalihinnalla. 399 euroa on myös alin hinta.

Acer Chromebook Spin 15 on kääntyvällä 15.6" Full HD -kosketusnäytöllä varustettu laite. Näyttö kääntyy näppäimistön taakse, joten laitetta voidaan käyttää vaikkapa tablettina tai telttatilassa. Chromebookin tuttuun tyyliin sisäistä tallennustilaa ei ole kovin paljoa. Tässä mallissa sitä on 64 gigatavua, mutta käyttöön saa myös 100 gigatavua Google Drive -pilvitallennusta. Keskusmuistia on 8 gigatavua ja prosessorina toimii Intel Celeron N3450.


Näppäimistö on taustavalaistu, mutta ei sisällä numeronäppäimistöä. Kaiuttimet ovat suunnattu ylöspäin. Liitännöistä löytyvät 2x USB 3.0 -porttia, 2x USB-C -porttia, Wifi, Bluetooth, muistikorttipaikka sekä 3.5 mm kuulokeliitin. Valmistajan ilmoittama akun kesto on 14 tuntia. Painoa laitteella on 1,67 kilogrammaa. Lisää tietoa Chromebookeista saat tästä.

Päivän diili

Acer Chromebook Spin 15, hinta 399€

Tarjous on voimassa su 7.7. asti ja saatavuus on hyvä.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä.
Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT