AfterDawn logo

Nyt irtoaa tulostin törkeän edullisesti!

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
1 kommentti

Oman kotitoimiston sydän on tietysti tietokone, mutta ainakin yrittäjillä ja miksei opiskelijoilla tai tavallisilla kuluttajillakin on myös tarvetta tulostimelle. Paperittomuuteen kun ei vielä aina ole mahdollista, vaikka kiitettävästi julkishallinto onkin siirtynyt digitaalisiin formaatteihin.

Tulostimeen ei kuitenkaan viitsisi investoida mitenkään kauhean paljon, kun käyttöä sille ei kuitenkaan ole paljoa ja tulevaisuudessa ehkä nykyistäkin vähemmän. Isoja seteleitä tulostimeen ei onneksi tarvitse sijoittaa, sillä parhaillaan Gigantti myy Epson Expression Home XP-255:tä mukavaan 29 euron hintaan. Muualla saman tulostimen hinta on jopa kaksinkertainen, joten tarjous on varsin houkutteleva.

Epson Expression Home XP-255:ssä on tulostimen lisäksi skanneri, joten dokumenttien muuntaminen sähköpostitettavaan muotoon onnistuu näppärästi. Suurta vahinkoa ei ainakaan pääse syntymään. Tosin tämän hintaluokan tulostimessa mustepatruunat ovat äkkiä kalliimpia kuin itse tulostin. Tulostimella saa pihalle niin mustavalkoisia kuin värillisiäkin dokumentteja. Wi-Fin ansiosta voit tulostella täysin langattomasti Epsonilla.


Tarjous on voimassa 3. helmikuuta asti.

1 KOMMENTTI

koiramies1/1

Hieno tulostin. Musteet maksaa varmaan tuplasti enemmän kuin itse tulostin ja tulostimen laatu on vielä huonompi kuin hinta antaa olettaa. Ostin tuollaisen ja jouduin palauttamaan tulostimen kahteen kertaan kun tulostimessa oli bugi joka ei anna puhdistaa tai tarkentaa tulostuspäätä.

Jos haluaa säästää rahaa ja hermoja, niin kannattaa ostaa joku oikea tulostin.

Ainiin ja "vakiomusteet," jotka tulee tulostimen mukana jaksavat työntää pihalle alle 100 sivua jonka jälkeen pitääkin ostaa jo sellanen 50e mustepaketti. Ei muuten kannata ostaa niitä halvimpia mahdollisiakaan tulostimia sieltä finninkistä ellet halua sellasia musteita jotka on vanhentuneet tai vanhentuvat kuukauden sisällä. Tulostin ei meinaa hyväksy vanhentuneita musteita.


TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT