AfterDawn logo

Menikö houkutteleva Xbox One -tarjous sivu suun? Täältä saat sen vielä 299 eurolla

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
2 kommenttia

Jimm's PC-Store osallistui monien muiden elektroniikkakauppojen tapaan Black Friday -tarjouspäivän viettoon. Aamulla alkanut alennuskampanja jatkuu puoleen yöhön saakka.

Alennusprosentit vaihtelevat tuotteittain |-45 prosentin välillä. Tarjouksessa on paljon näppäimistöjä, hiirejä ja kuulokkeita, mutta kampanjatuotteiden joukossa on myös 90 euron alennuksessa oleva BenQ:n 144 Hz:n 24-tuumeinen näyttö. MSI:n GeForce GTX 960 -näytönohjaimen hintaa on laskettu 35 euroa ja MSI:n Z170A KRAIT GAMING -emolevyn hintaa viilattu 16 eurolla.

Gigantti on myynyt tämän päivän aikana Xbox One + FIFA 16 + Ori + 3 kk Viaplay -yhdistelmää 299 eurolla. Xbox One -tarjous on ehditty jo myydä loppuun verkkokaupassa, mutta tarjouskonsoli on noudettavissa vielä parin tunnin ajan Gigantin myymälöistä (riippuen aukioloajoista, isoimmat liikkeet sulkeutuvat kello 20 tai 21). Jos et ehtinyt tarttua Gigantin tarjoukseen etkä viitsi lähteä enää mihinkään liikenteeseen, niin Expertin nettikaupassa on vielä 49 kappaletta Xbox One + FIFA 16 -pakettia myynnissä 299 euron hintaan ja CDON.comista paketti irtoaa vieläkin edullisemmin, 267 eurolla.


Samaan hintaa on saanut Gigantista myös PlayStation 4 -konsolin ilman ylimääräisiä lisäkilkkeitä (vain myymälästä). Mielenkiintoisiin tarjouksiin kuuluu myös Lenovon Yoga 3 Pro, jonka hintaa on pudotettu 596 euron verran 799 euroon. Full HD -näyttöisen Yoga 500:n hintaakin pudotettiin 200 eurolla 499 euroon. OCZ Trion 100 Seriesin 240 gigatavun SSD-asemaa on myyty 65 eurolla (34 euron alennus).

Veikon Koneella ja Experteillä on myös ollut kannettavia tietokoneita tarjouksella.

Päivitys. Lisätty maininta CDON.comin Xbox-tarjouksesta.

2 KOMMENTTIA

sidrend1/2

http://cdon.fi/pelit/xbox_one_500gb_%2b_fifa_16-34026011 eikö tuota muka kukaan ole huomannut?

teppoI2/2

Originally posted by sidrend:

http://cdon.fi/pelit/xbox_one_500gb_%2b_fifa_16-34026011 eikö tuota muka kukaan ole huomannut?

Hyvä huomio, CDONin tarjouksia ei ole tullut katsottua. Lisäsin juttuun.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki