AfterDawn logo

EA vastaa Steamin kesäaleen tarjoamalla superhitin ilmaiseksi viikonlopun ajan

Sami Koivunen Sami Koivunen
7 kommenttia

Steamin suosittu kesäale alkoi eilen illalla ja uutisoimme siitä hetki sitten. EA:n Origin-pelialusta ei ole jäänyt toimettomana seuraamaan kilpailijansa toimia, vaan tarjoaa tuoreeseen Titanfall-peliin 48 tuntia ilmaista peliaikaa.

Titanfall löytyy rajoitetun ajan Originin ilmaisten pelien osiosta "Game Time". Käytännössä Game Time toimii siten, että pelin ladattua ja ensimmäisen kerran käynnistyttyä peli käynnistää kellon, joka laskee 48 tunnista alaspäin. Kello käy reaaliajassa, eli varsinaista peliaikaa ei välttämättä tällä tarjouksella 48 tuntia saa.

EA on aiemminkin yrittänyt kasvattaa Origin-pelialustan suosiota tarjoamalla ilmaisia pelejä. Viime kuukausina mm. Dead Space- ja Battlefield 3-pelit ovat olleet hetkellisesti saatavilla ilmaiseksi Originin kautta.

7 KOMMENTTIA

Zunter1/7

-

Thimon2/7

24M liittymällä, joka ei toimi teoreettisella maksiminopeudella tuon 50GB lataus on aika nihkeetä, menee joku neljännes jopa peliajasta lataamiseen.

DonZQ3/7

Joo en oo kyllä lataamassa 50GB peliä parin tunnin takia :D Titanfall kun ei itsessään kiinnosta.

Dunbar4/7

Originally posted by Thimon:

24M liittymällä, joka ei toimi teoreettisella maksiminopeudella tuon 50GB lataus on aika nihkeetä, menee joku neljännes jopa peliajasta lataamiseen.

Uutistietojen mukaan peliaika käynnistyisi vasta, kun peli käynnistetään ensimmäisen kerran.

tataka5/7

Kyllä ea olisi pitänyt promota kunnolla, steamista saanut joitakin pelejä jonkun aikaa ihan ilmaiseksi(tosin originista taisi olla battlefield 3 ainoa?) ja valve tehnyt/teettänyt ilmaisia/ei p2w pelejä, ea vain battlefield 1942 antanut ilmaisjakeluun. Itse tein origin tilin vain sen takia kun humble bundlesta jokunen aika sitten sai sinne battlefield3 ja sims 3 ja loput sai steamiin, tosin origin tarvitsee paljon kehitystä, jos ladannut pelin ja vaihtaa konetta pitää tiedostot ladata uudestaan eikä voi tehdä niinkuin steamissa että siirtää uuteen koneeseen ja verifioi, tosin sekään ei itselläni aina ole ollut ihan moitteeton...

Thimon6/7

Originally posted by Dunbar:

Originally posted by Thimon:

24M liittymällä, joka ei toimi teoreettisella maksiminopeudella tuon 50GB lataus on aika nihkeetä, menee joku neljännes jopa peliajasta lataamiseen.

Uutistietojen mukaan peliaika käynnistyisi vasta, kun peli käynnistetään ensimmäisen kerran.

Joo näin on.

RekookeR7/7

Tarjoaa superhitin? Peli jota en ottaisi edes ilmaiseksi.
Eipä tuo nyt Steamin aleja vastaa millään tasolla jos saa päivän parin pelata jotain kakkosluokan peliä.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT