AfterDawn logo

Black Friday: Suomen edullisin 4 teran SSD-levy, vain 149e

Petteri Pyyny Petteri Pyyny

SSD-levyt muuttivat tietotekniikkaa perustavanlaatuisesti viimeistään viitisen vuotta sitten, kun kuluttajat huomasivat miten valtava vaikutus tietokoneen nopeuteen oli, kun mekaanisen kiintolevyn vaihtoi SSD:hen.

Sittemmin SSD-levyjen hinnat ovat jatkaneet laskuaan aina vain alaspäin ja nyt pöytätietokoneistakaan ei löydy enää perinteisiä kiintolevyjä kuin korkeintaan "jemmalevyinä". Mutta hinnat alkavat SSD-levyissä laskemaan sille tasolle, että ne viimeisetkin kiintolevyt, joihin säilötään paljon tilaa vievä, harvoin käytettävä tavara (kuten vaikkapa videot ja kuvat), voi korvata jo SSD:llä.

Black Fridayn yhtenä tärppinä silmiimme osui Suomen tämän hetken edullisin 4 teratavun SSD-levy. Samsungin SATA-liitäntäinen 870-sarjan levy maksoi vielä ennen tarjouskauden alkua 180 euroa, ollen silloinkin lajissaan varsin edullinen. Mutta nyt levyn saa omakseen 149 eurolla.

Tarjous löytyy alta:

Samsung 870 QVO 4TB, 149 euroa
hinnat muissa kaupoissa löydät täältä

Tietokoneen käyttöjärjestelmälevyksi SATA-liitäntäistä SSD:tä ei enää kannata hankkia, jos vain koneesta löytyy m.2 -liitäntää hyödyntävä PCIe -paikka SSD-levylle. Tarkemmin asiaa avataan SSD-levyjen liitännät selitettynä -artikkelissamme. Mutta tietokoneen isoksi kakkoslevyksi Samsungin kiekko sopii mielestämme varsin mainiosti.

Muut parhaat Black Friday -tarjouspoimintamme löydät täältä.

Lue myös: Opas: Näin vaihdat tietokoneeseen uuden SSD:n

ämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki