AfterDawn logo

Black Friday: Suomen edullisin 4 teran SSD-levy, vain 149e

Petteri Pyyny Petteri Pyyny

SSD-levyt muuttivat tietotekniikkaa perustavanlaatuisesti viimeistään viitisen vuotta sitten, kun kuluttajat huomasivat miten valtava vaikutus tietokoneen nopeuteen oli, kun mekaanisen kiintolevyn vaihtoi SSD:hen.

Sittemmin SSD-levyjen hinnat ovat jatkaneet laskuaan aina vain alaspäin ja nyt pöytätietokoneistakaan ei löydy enää perinteisiä kiintolevyjä kuin korkeintaan "jemmalevyinä". Mutta hinnat alkavat SSD-levyissä laskemaan sille tasolle, että ne viimeisetkin kiintolevyt, joihin säilötään paljon tilaa vievä, harvoin käytettävä tavara (kuten vaikkapa videot ja kuvat), voi korvata jo SSD:llä.

Black Fridayn yhtenä tärppinä silmiimme osui Suomen tämän hetken edullisin 4 teratavun SSD-levy. Samsungin SATA-liitäntäinen 870-sarjan levy maksoi vielä ennen tarjouskauden alkua 180 euroa, ollen silloinkin lajissaan varsin edullinen. Mutta nyt levyn saa omakseen 149 eurolla.

Tarjous löytyy alta:

Samsung 870 QVO 4TB, 149 euroa
hinnat muissa kaupoissa löydät täältä

Tietokoneen käyttöjärjestelmälevyksi SATA-liitäntäistä SSD:tä ei enää kannata hankkia, jos vain koneesta löytyy m.2 -liitäntää hyödyntävä PCIe -paikka SSD-levylle. Tarkemmin asiaa avataan SSD-levyjen liitännät selitettynä -artikkelissamme. Mutta tietokoneen isoksi kakkoslevyksi Samsungin kiekko sopii mielestämme varsin mainiosti.

Muut parhaat Black Friday -tarjouspoimintamme löydät täältä.

Lue myös: Opas: Näin vaihdat tietokoneeseen uuden SSD:n

ämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

KOMMENTOI

Haluatko kommentoida tätä artikkelia?
Kirjaudu sisään tai Luo uusi käyttäjätunnus.