AfterDawn logo

Sony julkisti 12 tunnin akunkeston omaavat langattomat nappikuulokkeet pelaamiseen

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Sony julkisti INZONE -pelibrändinsä alle ensimmäiset pelaamiseen suunnatut nappikuulokkeet. Nämä kuulokkeet kantavat nimeä INZONE Buds.

Nämä täyslangattomat pelikuulokkeet sisältävät Sonyn tuttua ääniteknologiaa ja ne sopivat käytettäväksi PC- ja konsolipelaajille.

Sonyn mukaan INZONE Buds -kuulokkeiden 360 Spatial Sound -tekniikan avulla pelaaja kuulee vastustajan suunnan ja etäisyyden. Kuulokkeet tarjoavat juuri käyttäjälle räätälöidyn äänikentän analysoimalla paitsi ulkokorvan muodon myös korvakäytävän akustiset ominaisuudet, minkä avulla INZONE Buds tarjoaa entistä tarkemman tilaäänen.

Sony kertoo, että INZONE Buds -kuulokkeet voidaan optimoida käyttäjän korvakäytävälle Sound Tone Personalisation -ominaisuuden avulla. Korvanapit toistavat testimielessä ääniä ohjainyksiköistä ja mittaavat takaisinkytkentämikrofonien avulla, miten ääni täyttää korvakäytäväsi. Akustisen analyysin perusteella ääni räätälöidään sitten INZONE Hub PC -sovelluksen avulla, mikä takaa todella yksilöllisen tilallisen kuuntelukokemuksen.


Itse äänestä vastaavat Dynamic Driver X -kaiutinyksikkö, joita käytetään myös WF-1000XM5-kuulokkeissa. Tarjolla on myös aktiivinen melunvaimennus.

INZONE Buds -kuulokkeet on suunnattu pelaamiseen. Esimerkiksi The Vergen mukaan niitä voi käyttää myös muun sisällön kuunteluun, mutta niitä ei ole kuitenkaan viritetty esimerkiksi musiikin kuunteluun.

Akunkesto yltää jopa 12 tuntiin yhdellä latauksella ja kotelon kanssa jopa 24 tuntiin.

Pelaamista varten kuulokkeiden mukana toimitetaan USB-C -liitäntää käyttävä sovitin, jonka avulla viive on alle 30 ms. Kuulokkeet tukevat myös Bluetooth LE Audiota.

Mustat Sony Inzone Buds kuulokkeet kotelon ja USB-C liitäntää hyödyntävän sovittimen kanssa

PS5:n kanssa käytettäessä konsolin käyttöliittymän kautta voi tarkistaa kuulokkeiden yhteyden tilan, äänenvoimakkuuden, akun varaustason ja onko mikrofoni mykistetty.

INZONE Buds -kuulokkeet ovat heti ostettavissa 250 euron suositushinnalla. Värivaihtoehdot ovat musta ja valkoinen.

Hiljattain Sony julkisti myös Pulse Explore -nappikuulokkeet pelaamiseen, joiden hinta on 219,99 euroa. Nämä eroavat INZONE Buds -kuulokkeista jonkin verran, sillä Pulse Exploret lupaavat häviötöntä ääntä sekä pienen viiveen uuden PlayStation Link -teknologian avulla.

PlayStation Linkiä tukevat PlayStation Portal -käsikonsoli ja PS5 USB-sovittimen kautta.

INZONE Buds -kuulokkeiden lisäksi INZONE -sarjaan julkaistiin INZONE H5 -pelikuulokkeet. Nämä 260 gramman painoiset kuulokkeet käyttävät 2,4 GHz:n langatonta yhteyttä ja tukevat 360 Spatial Sound -tekniikkaa. Akunkesto yltää 28 tuntiin.


INZONE H5 -kuulokkeet maksavat 180 euroa.

INZONE H5 -kuulokkeet liittyvät samaan sarjaan kuin vuosi sitten julkistetut INZONE H9, INZONE H7 ja INZONE H3. INZONE H9 sai samalla mustan värivaihtoehdon.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki