AfterDawn logo

Power avaa jättimyymälän Espooseen syksyllä

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Noin vuosi sitten kodintekniikkaketju Power tiedotti rakentavansa Espooseen uuden suurmyymälän. Power Suomenojan avajaisia vietetään loppusyksystä 2024, mutta tarkkaa päivämäärää ei toistaiseksi ilmoitettu.

Kesällä Power avasi Vantaan Tammistossa sijaitsevan lippulaivamyymälänsä, joka ylitti odotukset ennätysmyynneillä ja 14 000 asiakkaan ryntäyksenä avajaisissa.

Yli 3000 m2 tiloihin laajentuvalle Espoon Power+-konseptin myymälällä odotukset ovat myös korkealla.

"Jos katsotaan kodinelektroniikan koko markkinaa, uusia laitteita ostetaan tällä hetkellä harkiten. Power+ -konseptin myymälät tarjoavat hienon mahdollisuuden tuotteiden ominaisuuksien vertailuun, jotta asiakas varmasti saa tarvitsemansa ja rahoilleen vastinetta ominaisuuksilla, jotka ovat hänelle tärkeitä", Power Finlandin toimitusjohtaja Juha-Mikko Saviluoto kertoo.

Power+ -myymälässä panostetaan "laajan valikoiman elämykselliseen esillepanoon". Suomenojan uudessa myymälässä lisää tilaa saavat mm. kodinkoneet ja pelaaminen.

"Monen elektroniikkalaitteen tai kodinkoneen vaihtoväli voi olla useita vuosia. Esimerkiksi pesukone saatetaan hankkia kerran kymmenessä vuodessa, ja moni yllättyykin siitä miten paljon tekniikka on niissäkin kehittynyt. Gaming-osastolla puolestaan voi saada käsityksen siitä, kuinka mukaansatempaava pelikokemus voi uusimmilla laitteilla olla. Power+ -konseptin myymälöissä tuotteisiin ja uusimpiin tekniikoihin pääsee tutustumaan ammattitaitoisten myyjien avustuksella, ja elämyksellisyys ja kokemuksellisuus ovat asioita, joita verkkokauppa ei voi vielä samassa mitassa tarjota - siksi uskomme vahvasti myymälöiden merkitykseen", Saviluoto kertoo.

Espoon ja Vantaan lisäksi Powerilta löytyy Power+ -myymälä kauppakeskus Itiksestä.

KOMMENTOI

Haluatko kommentoida tätä artikkelia?
Kirjaudu sisään tai Luo uusi käyttäjätunnus.

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki