AfterDawn logo

Powerin lippulaivamyymälän avajaiset menestys - kokonaismyynti 3 miljoonaa euroa

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Kodintekniikkaketju Power vietti uuden Vantaan Tammistossa sijaitsevan lippulaivamyymälänsä avajaisia 5. kesäkuuta. Power kertoo avajaisten rikkoneen ennätyksiä.

Avajaisten kunniaksi myymälässä oli runsaasti tarjouksia. Esimerkiksi PlayStation 5 -konsolia myytiin 299 eurolla, Samsung Galaxy S24 -puhelinta 399 eurolla, Moccamaster kahvinkeitintä 99 eurolla ja Bosch pyykinpesukonetta 399 eurolla.

Avajaiset ja tarjoukset houkuttelivat runsaasti asiakkaita paikalle. Powerin mukaan ensimmäiset asiakkaat saapuivat jonottamaan tiistaina 4.6. klo 14.30. Yöllä jonossa oli jo noin sata ihmistä ja myymälä avattiin klo 7.00, jolloin jonottajia oli tuhansia.

"Avajaiset houkuttelivat paikalle ennätysmäärän ihmisiä. Olimme varautuneet suureen väkimäärään resursoimalla avauspäivälle reilusti henkilökuntaa, ja meitä powerilaisia olikin avajaisissa yli 300. Kassarivistössä palveli 40 kassaa koko päivän, joten jonottaminenkin sujui väkimäärän huomioiden nopeasti aamun ensimmäisten tuntien jälkeen", kertoo Power Finlandin toimitusjohtaja Juha-Mikko Saviluoto.

Yhteensä asiakkaita vieraili ensimmäisen päivän aikana 14 000 kappaletta ja yhteensä myynti ylsi 3 miljoonaan euroon.

"Meillä on Tammiston avajaisissa todella laaja kattaus tarjouksia eri tuoteryhmien tuotteista, ja on jopa hieman vaikea nostaa sieltä yksittäisiä hittituotteita esiin, kun niin montaa eri tuotetta myytiin valtavat määrät. Kaiken kaikkiaan teimme avajaisissa ennätysmyynnin – Power Tammiston avajaisten kokonaismyynti oli huikeat 3 miljoonaa euroa", Saviluoto kertoo ja jatkaa: "Tiettyjen tuotteiden avajaiserät myytiin avajaispäivänä loppuun, mutta tarjouseriä on vielä hyvin jäljellä, ja myymälä on täynnä avajaistarjouksia. Avajaiset jatkuvat koko viikon sunnuntaihin 9.6. asti".

Viime vuoden Power Itiksen avajaisissa vieraili 6000 asiakasta. Tänä vuonna on luvassa vielä toiset avajaiset, kun Powerin uusi myymälä valmistuu Espooseen syksyllä.

KOMMENTOI

Haluatko kommentoida tätä artikkelia?
Kirjaudu sisään tai Luo uusi käyttäjätunnus.

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki