AfterDawn logo

Power avaa uuden suurmyymälän Espooseen syksyllä 2024

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Power rakentaa Espooseen uuden suurmyymälän, jonka rakentaminen alkaa tämän vuoden syyskuussa ja avajaisia vietetään vuoden 2024 syksyllä.

Uusi myymälä rakentuu aivan Länsiväylän vierelle, keskeiselle paikalle Suomenojalla. Rakennuttajana projektissa toimii Broman Group.

Nykyinen Power Suomenoja siirtyy uuteen myymälään. Uusi myymälä tarjoaa yli 3000m2 tilat ja kasvavan lattiapinta-alan myötä kasvaa myös uusien myyjien tarve, joten lisärekrytointeja on luvassa Suomenojalla.

Uusi suurmyymälä on Powerin kolmas POWER+ -myymälä. Ensimmäinen avattiin juuri Itikseen ja toinen parhaillaan rakenteilla oleva avataan Vantaan Tammistoon vuoden 2024 kesällä. Vantaan myymälä on Powerin uusi lippulaivamyymälä Suomessa.

Power kertoo, että uusien tilojen myötä jokainen tuoteryhmä saa selkeästi enemmän tilaa, mikä tarkoittaa asiakkaalle enemmän näytillä olevia tuotteita ja valmistajien laajempia esillepanoja. Kovassa nosteessa oleva pelaaminen saa kokonaan oman, elämyksellisen osastonsa.

Havainnekuva Espooseen valmistuvasta Powerin myymälästä. Suurmyymälän väritys on musta ja valkoinen. Se on korkeudeltaan kaksi tai kolme kertaa korkeampi kuin kuvassa vierellä olevat puut. Vierellä näkyy myös autojen parkkialuetta


Myös käytetty elektroniikka eli RePower-tuotteet ovat laajemmin esillä.

"Asiakkaat harkitsevat tällä hetkellä kodinelektroniikan ostoksiaan tarkasti. Koemme tärkeäksi, että pystymme tarjoamaan asiakkaille mahdollisuuden tutustua ja testata mahdollisimman montaa tuotetta saman katon alla. Oma kokemus tuotteesta ja asiantuntijoiden apu eri mallien välillä vertaillessa tuo varmuutta ostopäätökseen", Power Finland Oy:n toimitusjohtaja Juha-Mikko Saviluoto kertoo.

Myymälä saa hyvät isot parkkipaikat suoraan myymälän eteen ja myymälän katolle asennetaan aurinkopaneelit.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT