AfterDawn logo

Kesällä avautuvassa Powerin lippulaivamyymälässä voi testata yli 100 televisiota, 100 läppäriä, 80 pesukonetta ja 30 robotti-imuria

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen
1 kommentti

Kodintekniikkaketju Power ilmoitti viime vuoden keväällä avaavansa kesällä 2024 uuden lippulaivamyymälänsä Vantaan Tammistoon. Nyt Power kertoo, että avajaisia vietetään kesäkuun alussa 5.6.2024.

Suurmyymälän pinta-ala tulee olemaan yli 6000 m2, ja koko rakennuksen pinta-ala on noin 8300 m2 käsittäen myymälän, varaston sekä Power Finland Oy:n hallinnon toimistotilat.

Uusi Power+ -myymälä mahdollistaa entistä kattavammin laitteiston testaamisen myymälässä.

Power kertoo, että mallistosta löytyy esimerkiksi 80 pesukonetta, 160 televisiota, lähes 300 kuuloketta, 100 kannettavaa tietokonetta ja 30 robotti-imuria.

"Myymälässä näkee tuotteen mittasuhteet, joita voi nettikaupassa olla hankala hahmottaa. Voi esimerkiksi testata tuotteen painoa: jaksaako hiustenkuivaajaa kannatella tai painaako kahvikone tarpeeksi pysyäkseen paikoillaan sitä käyttäessä. Ammattilaisemme pystyvät kertomaan tuotteiden eroista ja siten helpottamaan juuri oikean tuotteen valintaa. Elektroniikkakaupoilla keskitymme helposti teknologisiin ominaisuuksiin, vaikka monelle on tärkeää vertailla myös laitteiden ulkonäköä ja valita monesta vaihtoehdosta omaan tyyliin tai kodin sisustukseen parhaiten sopiva tuote", Power Tammiston tuleva myymäläpäällikkö Tommi Rintala kertoo.

Testattavien laitteiden vaihtoehtojen määrän kerrotaan olevan lähellä nettikaupan valikoiman määrää.

"Tavoitteemme on luoda tunne kuin olisi keskellä laajaa nettikauppavalikoimaa kaikkine mahdollisuuksineen ja yhdistää tähän elämykselliset kokeilumahdollisuudet ja asiantuntijoidemme palvelu. Helpottaa elämää, kun näkee ja voi vertailla laajan valikoiman yhdellä kertaa. Emme oleta, että jokainen asiakas seuraa teknologian kehitystä ja laitteiden uusia ominaisuuksia - elämysmyymälän avulla haluamme näyttää ja inspiroida asiakkaita siihen, mikä kaikki on uusilla teknologioilla ja ratkaisuilla mahdollista", Power Suomen toimitusjohtaja Juha-Mikko Saviluoto kertoo.

Uusien tuotteiden lisäksi Tammiston myymälässä kierrätetyt ja kunnostetut RePOWER-tuotteet tulevat olemaan olennainen osa valikoimaa.

1 KOMMENTTI

Mursu9011/1

Jotenkin hauskaa kun samaan aikaan yhtiöllä on muutosneuvottelut ja sinne palkataan uusia työntekijöitä jatkuvasti.

Haluatko kommentoida tätä artikkelia?
Kirjaudu sisään tai Luo uusi käyttäjätunnus.

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki