AfterDawn logo

Päivän diili: Chromecast with Google TV (HD) -laite maksaa nyt 34,95 euroa

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Google toi viime vuoden toukokuussa virallisesti myyntiin Suomessa 4K-tarkkuuteen kykenevän Chromecast with Google TV -laitteen. Syksyllä puolestaan tuotiin myyntiin uusi HD-versio samaisesta laitteesta, ja nyt tätä saa edullisemmalla hinnalla.

Chromecast with Google TV (HD) ei ole normaalistikaan kovin kallis laite, sillä sen suositushinta on vain 43 euroa. Nyt laitetta saa kuitenkin vielä edullisemmin, 34,95 eurolla.

Chromecast with Google TV -laite on television HDMI-porttiin liitettävä lisälaite. Laite hyödyntää Google TV -käyttöliittymää, jonka kautta toistetaan erilaisia suoratoistopalveluita ja muita sovelluksia. Laitteen mukana toimitetaan kaukosäädin.

HD-malli tarkoittaa, että tämä laite kykenee toistamaan Full HD -tarkkuutta (1920 x 1080) eli se on suunnattu enimmäkseen televisioihin, joissa on käytössä Full HD -tarkkuus. 4K-versio puolestaan tukee korkeampaa 4K-tarkkuutta (3840 x 2160), mutta tämä laite maksaa 60 euroa tai enemmän.

Tarkemmin näistä kahdesta voi lukea AfterDawnin vertailusta: Vertailussa Chromecast with Google TV -laitteet - merkittävin ero tarkkuudessa.

Päivän diili


Tarjous löytyy Gigantilta ja Powerilta. Tarjous on voimassa 3.9. asti.


Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT