AfterDawn logo

Twiittejä voi pian muokata, mutta siitä joutuu maksamaan

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Twitter vahvisti muutama kuukausi sitten, että palveluun on tulossa muokkauspainike. Nyt Twitter kertoo, että muokkaamista testataan parhaillaan sisäisesti ja kohta osa käyttäjistä pääsee käyttämään tätä ominaisuutta.

Twitterin tähän mennessä halutuimmista ominaisuudesta joutuu kuitenkin maksamaan, sillä ainakin alkuun painike tulee osaksi maksullista Twitter Blue -tilausta. Kyseinen tilaus ei ole vielä saatavilla Euroopassa.

Ensimmäisille käyttäjille mahdollisuus muokkaamiseen on luvassa muutaman viikon kuluessa.

Muokkaa twiittiä on ominaisuus, jonka avulla käyttäjät voivat tehdä muutoksia twiittiinsä sen julkaisun jälkeen.

Testin aikana twiittiä voi muokata muutaman kerran 30 minuutin ajan julkaisun jälkeen.


Muokatut twiitit ilmaistaan kuvakkeella, aikaleimalla ja tunnisteella, joten lukijoille on selvää, että alkuperäistä twiittiä on muokattu. Tunnisteen napauttaminen ohjaa katsojat twiitin muokkaushistoriaan, joka sisältää twiitin aiemmat versiot.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki