AfterDawn logo

Tältä näyttää PS5:n VR2 -virtuaalitodellisuuslaite

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Sony on julkaissut ensimmäiset viralliset kuvat PlayStation 5:n VR2 -virtuaalitodellisuuslaitteiston laseista. Sony paljasti laitteiden tekniikkaa jo aiemmin tänä vuonna ja ohjaimien ulkonäkö paljastettiin jo noin vuosi sitten.

Sony kertoo, että ulkonäöltään laitteisto on saanut inspiraatiota PS5-konsolista ja muista tuoteryhmän laitteista. Väreinä toimivat musta ja valkoinen. VR2 -laitteiston taakse on myös lisätty PlayStation-symboleja.

VR2 laitteisto takaa

Ensimmäisen PS VR -laitteiston osalta Sony sai hyvää positiivista palautetta ergonomian, painon ja säädettävän päänauhan osalta, joten VR2-laitteistossa on pysytty samalla kaavalla. Uusi laitteisto on alkuperäistä hieman kevyempi.


vr2 lasit ja ohjaimet sivulta

Saatavuutta tai hintaa ei vielä paljastettu. Aiemmin tässä kuussa laitteisto sai oman kotisivun.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki