AfterDawn logo

Sonyn PlayStation VR2 -virtuaalitodellisuuslaite sai kotisivun - saatavuus ei vielä ole tiedossa

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Sony julkisti PS5:n uuden sukupolven virtuaalitodellisuuslaitteen tammikuussa. Tuolloin ei vielä paljastettu laitteen hintaa tai saatavuutta. Ne eivät vieläkään ole tiedossa, mutta julkaisu näyttäisi olevan askeleen lähempänä.

Sony on nimittäin luonut laitteistolle oman kotisivun, jossa kerrotaan laitteiston teknisistä tiedoista ja ominaisuuksista.

Varsinaisesti mitään uutta sivulla ei ole, mutta sivun lopussa voi kirjautua sisään PlayStation.com-sivustolle ja tilata tulevat PS VR2 -uutiset, myös tiedot pelijulkaisuista, julkaisupäivämääristä ja ennakkotilaamisen avautumisesta.

Sivun ilmestyminen huomattiin muun muassa Reddit-palvelussa, jossa käyttäjät pohtivat mahdollista julkaisupäivää. Osa veikkailee julkaisun tapahtuvan jo pian, mutta osan mielestä julkaisu tapahtuu vasta vuoden puolivälin jälkeen. Oletettavasti julkaisu kuitenkin tapahtuu vuoden 2022 aikana.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki