AfterDawn logo

Disney: Mandalorianille tulossa sisarsarja: The Book of Boba Fett

AfterDawn AfterDawn

Yksi Disney+ -suoratoistopalvelun vetonauloista on ollut sen ylistetty The Mandalorian -sarja, joka sijoittuu Star Wars -universumiin.

Nyt Disney on vahvistanut, että Mandalorianille on tulossa myös spin-off, joka tunnetaan nimellä The Book of Boba Fett. Sarja pyörähtää käyntiin - Disney+ -palvelussa, tietysti - joulukuussa 2021.

Sarja sijoittuu ajallisesti samaan aikaan kuin The Mandalorian, joten sarjoissa tullaan varmasti näkemään vieraIluja puolin ja toisin. Sarjan tuottajaksi on nimetty Mandalorianin luoja, Jon Favreau.


Disney on puskemassa muutenkin vettä myllyyn omistamiensa leffaoikeuksien suhteen: The Book of Boba Fettin lisäksi Star Wars -universumiin on tulossa vähintään 10 uutta elokuvaa tai sarjaa. Lisäksi legendaarinen avaruushirviö Alien on saamassa oman sarjansa.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki