AfterDawn logo

Alien TV-sarja suunnitteilla

Petteri Pyyny Petteri Pyyny
1 kommentti

Kaikkien rakastama eeppinen avaruushirviö Aluen tekee paluun, mutta tällä kertaa TV-sarjan muodossa. Asian paljasti Disney yhtiön virallisessa sijoittajapäivässä.

Disney sai itselleen kaiken muun lisäksi myös Alienin oikeudet, kun se taannoin osti itselleen Fox-yhtiön. Nyt Disney on Disney+:n valtavan suosion myötä puskemassa paukkuja hurjalla tahdilla omistamiensa legendaaristen hahmojen ja elokuvasarjojen kehittämiseen.

Tulevasta Alien-sarjasta ei vielä tiedetä juuri mitään, mutta ilmeisesti Fargon tekijänä tunnettu Noah Hawley on saanut Disneyn siunauksen projektin viemiseksi eteenpäin. Alkuperäisen Alien-leffan ohjaaja Ridley Scott on pyydetty mukaan sarjan tuottajaksi, mutta toistaiseksi ei ole vielä selvää, lähteekö Scott mukaan projektiin.

Alla vielä muistin virkistämiseksi aivan alkuperäisen, vuoden 1979 elokuvan traileri:


Edellinen Alien-maailman julkaisu oli vuoden 2017 Alien Covenant. Disney aikoo myös hemmotella Star Wars-faneja isolla kädellä ja kertoi jopa kymmenen uuden Star Wars -sarjan ja -elokuvan tulosta lähivuosina.

1 KOMMENTTI

Dafly1/1

Ei Scottia enää mitään tekemään Alien Covenant -pökäleen jälkeen!

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT