AfterDawn logo

Disney vahvisti peräti kymmenen uutta Star Wars -sarjaa ja -elokuvaa

Matti Robinson Matti Robinson

Disneyn hiljattain järjestämät sijoittajapäivät pitivät sisällään paljon uutta tietoa yhtiö suoratoistopalvelun tulevaisuudesta. Saimme tietää, että palvelun hinnat ovat nousemassa ja sisältö kasvamassa.

Uutta sisältöä on määrä tulla jokaisena tulevana vuonna peräti 100 uuden nimikkeen verran. Yksi suosituimmista, ellei absoluuttisesti se suosituin, brändi on tietysti Star Wars, joka on ollut The Mandalorianin myötä isona osasyyllisenä Disney+:n suosioon.

Disney onkin paljastanut peräti kymmenen uutta Star Wars -universumiin pohjautuvaa sarjaa ja elokuvaa, jotka käymme tässä läpi.

Ahsoka
Ahsoka on spin-off huippusuositusta The Mandalorian -sarjasta. Tässä piirretystä Star Wars: The Clone Wars -sarjasta tuttu Rosario Dawnsonin esittämä Ahsoka seikkailee Mandalorianin maailmassa.

Andor
Rogue One: A Star Wars Story -elokuvasta tutun Cassian Andorin oma sarja, joka saapuu 12 jakson mittaisena ensimmäisenä kautena vuonna 2022.Rangers of the New Republic
The Mandalorianin luojan Jon Favreaun ja Star Wars -konkari Dave Filonin tuottama Rangers of the New Republic
sijoittuu myös The Mandalorianin aikajanalle.

Obi-Wan Kenobi
Odotettu Ewan McGregorin tähdittämä sarja kulttihahmo Obi-Wan Kenobista. Samassa sarjassa nähdään myös Hayden Christensen jälleen Darth Vaderina. Sarja sijoittuu kymmenisen vuotta Revenge of the Sithin jälkeen, jossa kaksikko on erkaantunut toisistaan.

Star Wars: Visions
Visions on anime-tyylinen antologiasarja, jonka luovat animaatiostudiot Japanissa. Star Wars: Visions kostuu joukosta lyhyelokuvia.

Lando
Kuten tässäkin nimestä voi päätellä, niin kyseessä on salakuljettaja Lando Calrissiania seuraava sarja. Landon ohjaa Dear White Peoplen luoja Justin Simien.

Star Wars: The Bad Batch
Star Wars: The Clone Warsin seuraaja, jossa seurataan joukkoa klooneja sodan päätyttyä. Kyseessä on The Clone Warsin tapaan animaatio.


The Acolyte
Tämä sarja perustuu The High Republiciin, joka sijoittuu ennen ensimmäisen episodin aikaa. Synkältä vaikuttavasssa trillerissä nähdään kenties Sithejä ja High Republicin tuhoon johtaneita tapahtumia.

A Droid Story
Lucasfilm ja Industrial Light & Magic yhdistävät voimansa tässä animaatiosarjassa, jossa klassikko droidit C-3PO ja R2-D2 ovat takaisin yhdessä.


Nimetön Taika Waititi -elokuva
Thor: Ragnarokin ja Mandalorian episodin ohjannut Taika Waititi ohjaa uuden Star Wars -elokuvan, josta tässä vaiheessa ei ole juuri muita tietoja.

Rogue Squadron
Kenties se odotetuin uusi Star Wars -tuotanto. Rogue Squadron saapuu teattereihin jouluksi 2023. Rogue Squadron seuraa uuden sukupolven pilotteja ja elokuvan ohjaa Wonder Womanin Patty Jenkins.


TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT