AfterDawn logo

Black Fridayn aloitus aiheutti jälleen toimintahäiriöitä Gigantin nettikaupassa

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Black Friday -ostostapahtuma käynnistyi Suomessa jo nyt perjantaina eli viikkoa ennen itse varsinaista Musta Perjantai -päivää, jota vietetään siis 27.11. Etenkin Gigantti panostaa tämän vuoden tapahtumaan entistä enemmän, sillä tarjouksia on luvassa peräti 11 päivän ajan.

Alku ei kuitenkaan ollut tänäkään vuonna kovinkaan hyvä, sillä Gigantin nettikauppa kärsi toimintahäiriöistä, kun ensimmäiset Black Friday -tarjoukset tulivat myyntiin klo 10. Häiriöiden takia ostaminen ei onnistunut ja nettisivujen toiminta oli hidasta. Gigantti kertoi asiasta Facebook-sivuillaan.

Gigantin viesti facebookissa black fridayn aiheuttamista toimintahäiriöisä

Gigantin viesti häiriöistä Facebookissa

Myös viime vuonna Gigantilla oli ongelmia ruuhkien kanssa, jota tasoitettiin nettikaupassa Queue-it -jonotuspalvelun avulla.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki