AfterDawn logo

Nyt ne jo tulevat! Gigantin Black Friday alkaa jo 20.11. ja kestää peräti 11 päivää

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Gigantti on kertonut aloittavansa oman Black Friday -tarjousrumban jo huomenna perjantaina 20.11. Lisäksi Musta Perjantai (vai miksi sitä tässä vaiheessa kutsuisi) kestää Gigantilla peräti 11 päivää eli kampanja loppuu vasta Cyber Monday -maanantaina 30.11.

Varsinainen Black Friday on tänä vuonna perjantaina 27. marraskuuta, jolloin todennäköisesti nähdään ne parhaimmat tarjoukset.

Gigantti perustelee kampanjan laajentamista koronaviruksen aiheuttamalla tilanteella, jotta asioiminen olisi mahdollisimman sujuvaa ja turvallista.

"Tänäkin vuonna luvassa on huipputarjouksia, mutta nyt entistä pidemmälle aikavälille ripoteltuna. Tarjouksia löytyy yhtä lailla myymälöistä kuin verkosta, jonka kapasiteetin olemme nelinkertaistaneet. Nämä seikat mahdollistavat turvalliseen ja sujuvan asioinnin Gigantissa myös Black Fridayn aikaan", sanoo Gigantin markkinointijohtaja Sami Särkelä.

Gigantti kertoo tiedotteessaan, että myymälöissä tulee olemaan runsaasti koronan leviämisen ehkäisemiseen liittyviä turvatoimia. Asiakasvirtaa säännöstellään, ja suurimmissa myymälöissä paikalla on vartijoita, jotka pitävät muun henkilökunnan kanssa huolta, että tungosta ei synny.


Kaikki työntekijät tietenkin käyttävät kasvomaskeja ja maskin käyttö on suotavaa myös asiakkaiden kohdalla.

Gigantti ennakoi muun muassa kodinelektroniikalle hyvää kysyntää.

"Koronan aikana on ollut nähtävillä, että asiakkaat panostavat entistä enemmän itseensä ja kotiinsa. Televisioiden myynti on ollut selvässä kasvussa, ja myös puhelimia ja kuulokkeita on ostettu paljon. Joulun hittejä lienee ainakin iPhone 12 ja erilaiset langattomat nappikuulokkeet", Särkelä kertoo.

Gigantin tarjouksia voi seurata tämän sivun kautta.

Monet muut verkkokaupat käynnistävät omia Black Friday -kampanjoita todennäköisesti maanantaina 23.11. alkaen. Nämä kaikki tarjoukset löytyvät kätevästi tältä Hintaoppaan sivulta.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki