AfterDawn logo

Gigantin pitkä Black Friday -kampanja alkaa jo perjantaina

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Black Friday -tarjouspäivää vietään virallisesti 26. marraskuuta, mutta useimmilla jälleenmyyjillä sitä vietetään useamman päivän ajan. Esimerkiksi Gigantilla Black Friday alkaa jo 19.11. klo 10.00 ja se päättyy Cyber Mondayna tunnettuun maanantaihin 29.11. Myös viime vuonna Gigantin Black Friday kesti 11 päivää.

Gigantin tarjoukset on jo julkaistu ja niitä pääsee selaamaan täältä.

Tarjouksen laatu kannattaa tarkistaa esimerkiksi Hintaoppaan hintahistorian kautta ja kaikki tarjoukset näet Hintaoppaan Black Friday -sivulta.

"Kampanjan ensimmäiset kolme päivää tarjoukset ovat voimassa vain Gigantti-klubilaisille. Maanantaista 22.11. alkaen Black Friday -tarjoukset ovat kaikkien ostettavissa. Järjestelyllä haluamme kiittää kanta-asiakkaitamme, ehkäistä ruuhkahuippuja ja luoda sujuvan asiointikokemuksen kaikille. Myymälöissämme pääsee asioimaan koronaturvallisesti. Noudatamme alueellisten viranomaisten turvallisuussuosituksia", kertoo Gigantin myyntijohtaja Niko Sandström.


Gigantti-klubiin liittyminen on ilmaista.

Tänä vuonna Gigantin Black Friday -kampanja tarjoaa lähes 3 000 tuotetta alennettuun hintaan.

Gigatilta kerrotaan, että viime vuonna Black Friday -myynti kasvoi usealla kymmenellä prosentilla.

Tänä vuonna kampanjaan on valmistauduttu huolellisesti pitkin syksyä, ja huomioitu erityisesti tavarantoimittajien globaalit toimitusvaikeudet, joita esiintyy vaihdellen eri tuoteryhmissä.

Gigantin mukaan tavaraa on tilattu varastoon ennätyksellisen paljon ja asiakaspalvelijoita on enemmän kuin viime vuonna. Nähtäväksi jää, onko Gigantti varautunut tällä kertaa myös netissä ruuhkiin, sillä Black Friday on parina viime vuotena aiheuttanut toimintahäiriöitä nettikaupassa.

Lue myös:


Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki