AfterDawn logo

Gigantin tarjousten yön parhaat tärpit: Chromecast, OnePlus, Samsung A55, iPad, AirPods Pro, ...

Petteri Pyyny Petteri Pyyny
1 kommentti

Gigantilla on meneillään torstaiaamuun 3.7. kello 08:00 saakka jatkuva Tarjousten yö -kampanja.

Kampanjan aikana lähes kaikki normaalihintaiset tuotteet ovat -15% alennuksessa. Kampanjan ulkopuolelle on rajattu kuitenkin pelikonsolit, ale-tuotteet, iPhonet ja muutamat muut tuoteryhmät. Lisäksi Gigantin sivujwen ns. kumppanikauppojen tuotteet eivät ole mukana kampanjassa.

Keräsimme pienen listan tuotteista, joissa kampanjan tarjoama alennus antaa selkeästi halvemman hinnan kuin missään muussa kotimaisessa verkkokaupassa tällä hetkellä.


Alennus koskee Gigantti-klubin jäseniä. Jäsenyys käytännössä tarkoittaa Gigantin sivuille rekisteröitymistä ja klubin jäsenkirjeen vastaanottoa sekä klubin ehtojen hyväksymistä - jäsenyys ei sido mihinkään ja se on maksuton.

Alehinta näkyy sisäänkirjautumisen jälkeen, kun tuotteen on lisännyt ostoskoriin. Tuotteet, joissa ei ole mainittu "alennuksen kanssa" ovat tarjouksessa myös muille kuin Gigantin klubin jäsenille.


Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

1 KOMMENTTI

volkkari11/1

Nämä "tarjoukset" ovat älyttömiä. Ssd 1t maksoi tarjouksessa 20 € enemmän kuin toisessa liikkeessä. Ja toisessa liikkeessä en ole ns. kantajäsen. Samaa huijausta kuin mustat perjantait ja muut.

Haluatko kommentoida tätä artikkelia?
Kirjaudu sisään tai Luo uusi käyttäjätunnus.

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki