AfterDawn logo

Mortal Kombat 1, mutta Disneyn hahmoilla

AfterDawn AfterDawn

Maassamme, jossa kohtuullisen iso osa väestöä on oppinut lukemaan Disneyn sarjakuvien avulla, saattaa löytyä yllättävänkin paljon myötätuntoa pelille, jossa voi pistää kunnolla pataan Mikki Hiirelle, Hessu Hopolle ja kumppaneille.

Kyseessä on täysin tekijänoikeuslaeista piittaamaton, mutta ällistyttävän viihdyttävän näköinen modi legendaariselle Mortal Kombat 1 -mäiskintäpelille. Modin avulla kaikki pelin tappelupukarit voi vaihtaa Disneyn hahmoiksi.

Hahmovalikoimaan kuuluvat Mikin ja Hessun lisäksi myös Aku, Minni ja elokuvista tutut Tähkäpää sekä Elsa.

Modin taustalla on ToastedShoes -nimimerkillä modeja ja YouTube-videoita tekevä harrastaja. Sama harrastaja on tehnyt vastaavat modit Mortal Kombat 1:een myös DreamWorksin ja Pixarin hahmoille. Eli myös Shrekinä, Woodyna ja monina muina hahmoina.

Alla videonäyte Disney-modista:


Toistaiseksi modin lataus vaatii lahjoituksen ToastedShoesin Patreon-tilille, mutta tekijä lupaa julkaista modin ilmaisjakeluun myöhemmin.

Se on tietysti sitten aivan eri asia, kauanko modi pysyy saatavilla, kun Disneyn lakimiehet alkavat selvittelemään asiaa tarkemmin..

jutun kuvituskuva: ruutukaappaus uutisessa mainitusta videosta

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT