AfterDawn logo

Lenovon Windowsia käyttävä käsikonsoli nyt myynnissä Suomessa

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Lenovo paljasti huhuissa ja vuodoissa pyörineen Windowsia käyttävän Legion Go -käsikonsolinsa pari kuukautta sitten. Nyt laite on tullut myyntiin Suomessa.

Lenovo Legion Go on nyt myynnissä Suomessa 799 euron hintaan. Laitetta myyvät mm. Verkkokauppa.com, Power ja Gigantti.

Lenovon laite eroaa muista vastaavista käsikonsoleista etenkin parin ominaisuuden turvin.

Legion Gossa on 8,8 tuuman QHD+ 16:10 -näyttö, kun muut vastaavanlaiset laitteet tarjoavat 7 tuuman näyttöä. Kirkkaus yltää jopa 500 nitiin ja näyttö kattaa 97 prosenttia DCI-P3-väriavaruudesta.

Lenovo Legion Gon Legion TrueStrike -ohjaimet ovat irrotettavissa laitteesta, mikä mahdollistaa joustavamman pelityylin ja FPS-tilan käyttöönoton improvisoituja FPS-pelisessioita varten.


FPS-tilan avulla käyttäjä voi irrottaa ohjaimet Lenovo Legion Gon rungosta ja käyttää takana olevaa jalustaa tukena. Oikeanpuoleinen irrotettu ohjain asetetaan mukana toimitettuun ohjainjalustaan. Ohjaimen pohjan optinen silmä mahdollistaa tarkemman tähtäämisen ja hallinnan.

Muita pelilaitteen ominaisuuksia ovat muun muassa 16 gigatavua RAM-muistia, teratavun tallennustila ja muistikorttipaikka jopa 2 teratavun muistikortille. Tehoista vastaa AMD Ryzen Z1 Extreme -suoritin.

Akun kapasiteetti on 49,2 Wh ja Super Rapid Chargen ansiosta se latautuu 70 prosenttiin vain puolessa tunnissa.

Verkkovirtaan kytkettynä Lenovo Legion Go sisältää virran ohitustilan, joka suojaa akkua hajoamiselta ja poistaa samalla latauksen aikana normaalisti syntyvää lämpöä.

Kahden USB-C -liitännän ansiosta laitetta voi ladata samanaikaisesti, kun se on telakassa ja siihen on yhdistetty lisävarusteita. Langattomasti yhteydet hoituvat Wifi 6E:n ja Bluetooth 5.2:n avulla.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki