AfterDawn logo

Budbeelle terminaali Vantaalle - mahdollistaa laajemmat toimitusalueet

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Budbee, joka vuosi sitten yhdistyi Instaboxin kanssa ja on osa Instabee Groupia, laajentaa toimintaansa Suomessa avaamalla upouuden terminaalin Vantaalle.

Uusi terminaali avattiin Vantaalle Tammistoon lokakuun aikana. Ensi vuonna Tammistoon valmistuu Powerin uusi lippulaivamyymälä.

Budbeen terminaali on noin 4000 neliömetrin kokoinen ja se on varustettu modernilla pakettien lajittelukoneella, joka pystyy käsittelemään noin 5000 pakettia tunnissa.

Uuden terminaalin ansiosta Budbee aloittaa pakettien kotiinkuljetukset 69 uudella postinumeroalueella, tavoittaen 300 000 suomalaista enemmän kuin aiemmin. Laajennuksen jälkeen Budbeen toimitukset ovat saatavilla noin 60%:lle Suomen väestöstä.

"Uusi terminaali ja laajennetut pakettien toimitusalueet ovat meille tärkeä askel voidaksemme vastata palveluidemme suureen kysyntään Suomessa. Uusi terminaali avautuu täydelliseen aikaan loppuvuoden sesonkia ajatellen ja lisää suuren määrän lajittelukapasiteettia järjestelmäämme", sanoo maajohtaja Olli Immonen.

Vantaan terminaalin katolla on aurinkopaneeleja ja parkkipaikalla on latausasemia sähköajoneuvoille. Budbeen pakettitoimitukset tehdään käyttäen vain uusiutuvaa dieseliä ja sähköä, tiedotteessa kerrotaan.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki