AfterDawn logo

Suomessakin toimiva Budbee yhdistyi Instaboxin kanssa - uusi yritys on nimeltään Instabee

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Budbee ja Instabox yhdistävät toimintansa uuden Instabee-yrityksen alle. Yhdistyminen vahvistui, kun Ruotsin kilpailuviranomainen hyväksyi yritysten yhdistymisen.

Yrityksistä suomalaisille tutumpi on ruotsalainen Budbee, joka avasi Plus-jäsenyyden suomalaisille vuoden 2021 alkupuolella. Budbeen Plus -jäsenyys tarjoaa maksua vastaan verkkokauppatilaukset kotiovelle asiakkaan asettaman, personoidun aikataulun mukaisesti. Lisäksi myöhemmin samana vuonna Budbee laajensi toimintaansa Suomessa myös pakettiautomaatteihin.

Instabox on vastaavanlainen ruotsalainen yritys.


Instabeen tiedotteen mukaan Instabee voi nyt alkaa hyödyntämään Budbeen ja Instaboxin resursseja, asiantuntemusta ja osaamista voidakseen uudistaa viimeisen mailin toimituksia ja haastaa perinteiset toimijat ympäri Eurooppaa.

"Olen erittäin tyytyväinen tästä päätöksestä sekä innoissani siitä, että pääsemme aloittamaan Instabeen tulevaisuuden työstämisen. Tavoitteemme on selvä: kasvaa kansainvälisesti ja tehdä se tuottavasti. Ensimmäisenä tehtävänäni on tutustua Instaboxin tiimiin ja syventyä kaikkiin heidän kehittelemiinsä loistaviin ratkaisuihin", sanoo Instabeen toimitusjohtaja Fredrik Hamilton.

Toiminnan yhdistämisellä pystytään luomaan tehokkaampi ja kestävämpi toimintamalli. Pienentämällä pakettien toimitukseen tarvittavien kuljetusajoneuvojen ja logistiikkakeskusten lukumäärää pystytään nopeammin vähentämään CO2-jalanjälkeä.

"Odotamme näkevämme Instabeen kanssa parempia mittakaavaetuja, jotka johtavat parempiin tuloksiin talouden ja kestävyyden kannalta. Näen edessämme suurta potentiaalia sekä lyhyellä että pitkällä aikajänteellä, ja tiedän, että meillä on mahdollisuus luoda jotakin suurenmoista", kommentoi Instaboxin perustaja ja Instabeen hallituksen uusi puheenjohtaja Alexis Priftis.

Instabeelle on luotu omat nettisivut osoitteeseen instabee.com. Toistaiseksi yritys toimii edelleen nimillä Budbee ja Instabox.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki