AfterDawn logo

Power avaa suurmyymälän Vantaan Tammistoon - tarjoaa paremman tuotteiden testaamisen mahdollisuuden

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Kodintekniikkaketju Power tiedottaa avaavansa suurmyymälän Vantaan Tammistoon. Tammiston Kauppatie 7 C:hen valmistuva, kooltaan lähes 8300 brm2:n (bruttoala) liiketila valmistuu kesällä 2024.

Kyseessä on Powerin uusi lippulaivamyymälä Suomessa. Power kertoo, että Tammiston tulevassa POWER+ -myymälässä mahdollistetaan entistä vahvemmin kokemuksellisuus ja tuotteiden testaamisen mahdollisuus.

Muutama kuukausi takaperin Power ilmoitti uudistavansa kauppakeskus Itiksen myymälän Power+ -myymäläksi.

"Uskomme elektroniikan ostamisessa elämyksiin ja henkilökohtaiseen palveluun. Vaikka ostaminen verkosta jatkaa kasvuaan, jokainen meistä tietää, miten mukava on kokeilla, kuinka älypuhelin sopii omaan käteen tai millaisena oma suosikkipeli näytöltä toistuu. Asiantuntijoiltamme voi kysyä myös kiperiä kysymyksiä, jotka auttavat löytämään omiin tarpeisiin parhaan laitteen, johon asiakas on tyytyväinen parhaimmillaan vielä vuosienkin päästä. Ja koska kuluttaja saa tuotteen hintabottimme ansiosta parhaaseen hintaan myös myymälästä, uskomme vahvasti kivijalkamyymälöiden vetovoimaan. Verkosta ostamisen kasvusta huolimatta asiakkaamme valitsevat myös noutaa verkkokaupan tilaukset meiltä valtaosin myymälästä click&collect -mallilla", Power Finland Oy:n toimitusjohtaja Juha-Mikko Saviluoto kertoo.

Yksi oleellinen syy vierailla kivijalkamyymälöissä on elektroniikan kierrättämiseen liittyvät tarpeet. Power aloitti vuosi sitten ostamaan ja myymään käytettyä kodinelektroniikkaa.

"Pyrkimyksemme on tehdä elektroniikan päivittämisestä ja kierrättämisestä mahdollisimman vaivatonta, kun kaikki sujuu yhdellä käynnillä saman katon alla", Saviluoto kertoo.

Tammiston myymälässä kierrätetyt ja kunnostetut RePOWER-tuotteet tulevat olemaan olennainen osa valikoimaa uusien tuotteiden rinnalla.

Uudessa myymälässä on panostettu tehokkaisiin energiaratkaisuihin. Myymälän katolle asennetaan aurinkopaneelit ja tila tullaan liittämään maalämpöön. Myös viilennys tapahtuu maalämpöjärjestelmän avulla. Power kertoo, että hieman yli 40 % laskennallisesta energiantarpeesta tuleekin hankkeelta omavaraisesti.

Katolle asennetaan myös viherkattoa ja muutenkin kasvillisuutta rakennusalueella lisätään huomattavasti. Parkkialueelta tulevat löytymään sähköautojen latauspaikat ja kevyen liikenteen huomioon ottaen parkkialueita pyörille.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT