AfterDawn logo

Threads-palvelun selainversio julkaistiin

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

X:n kanssa kilpaileva Metan Threads -palvelu saa viimeinkin selaimessa toimivan version. Metan toimitusjohtaja Mark Zuckerberg kertoo palvelussa, että selainversio tulee käyttöön muutaman seuraavan päivän aikana.

Tähän asti threads.net -sivustolla on vain voinut katsella tilien profiileja, mutta nyt selaimen kautta palvelussa voi tehdä enemmän.

Aluksi selaimen kautta palveluun voi tehdä julkaisuja, vastata muiden julkaisuihin ja tykätä niistä sekä selata omaa syötettä. Toistaiseksi puutteita kuitenkin löytyy. Esimerkiksi omaa profiilia ei voi muokata selaimen kautta.

Selaimella palvelun navigointipalkki sijaitsee yläreunassa ja painike kahden eri syötteen välillä vaihtamiseksi sijaitsee vasemmassa alareunassa.


Threads-palvelun nettiversio. Navigointipalkki sijaitsee yläreunassa ja keskellä on käyttäjän syöte. Vasemmassa alareunassa on painike kahden eri syötteen välillä vaihtamiseksi

Threads lähti lentoon varsin mallikkaasti ja saavutti vain viidessä päivässä 100 miljoonaa käyttäjää. Sittemmin käyttäjämäärät ja käyttö tippui rajusti. Esimerkiksi similarweb.comin mukaan palvelua käytetään kuukauden jälkeen noin 80 prosenttia vähemmän. Uudet ominaisuudet, kuten selaimessa toimiva versio, saattavat jälleen kasvattaa palvelun käyttöä.

Threads ei ole vielä virallisesti saatavilla Euroopassa. Sovellusta ei voi ladata omaan älylaitteeseen Google Playsta tai Applen App Storesta.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki