AfterDawn logo

Disney+ hinta nousee Suomessa, näin muutokset tulevat voimaan

Petteri Pyyny Petteri Pyyny

Disney+ nostaa hintojaan Suomessa loppuvuodesta, seuraten yhtiön aiemmin tekemiä hinnankorotuksia mm. Yhdysvalloissa.

Suomessa uudet hinnat astuvat voimaan marraskuun 2023 alusta uusille tilaajille ja vanhoille tilaajille uudet hinnat astuvat voimaan 6. joulukuuta tai ensimmäisessä laskussa sen jälkeen.

Tilausmuotoja on jatkossakin tarjolla vain yksi, eli 4K-tarkkuuden ja neljä laitetta tukeva tilausmuoto. Kyseinen tilaus maksaa nykyisin 8,99 euroa kuukaudessa ja vuoden lopulla tapahtuvien hinnankorotusten jälkeen Disney+ uusi kuukausihinta on Suomessa 10,99 euroa/kk.

Vuositilaajille hinta nousee nykyisestä 89,90 eurosta/v 109,90 euroon vuodessa.

Disney+ emoyhtiö Disney kertoi myös suunnittelevansa käyttöehtojensa tiukennuksia, jotka estäisivät saman tilauksen jakamisen muissa osoitteissa asuvien kanssa. Netflix otti vastaavan salasanojen jakamista estävän käytännön käyttöön alkuvuodesta, myös Suomessa. Netflixille salasanojen jakamisen estäminen oli loistava liikku, sillä muutoksen jälkeen Netflixin tilaajamäärä kasvoi voimakkaasti.


Disney yhtiönä teki heinäkuussa päättyneellä taloudellisella vuosineljänneksellään 460 miljoonan dollarin tappiot, kun etenkin Intiassa Disney+ tilaajamäärät supistuivat voimakkaasti.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki