AfterDawn logo

YouTube Premiumin hinta nousi Yhdysvalloissa

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

YouTube on nostanut uusien asiakkaiden kohdalla Premium-tilauksen hintoja.

Suomessa hinnat eivät toistaiseksi ole muuttuneet, mutta Android Authority uutisoi, että ainakin Yhdysvalloissa hinnat ovat menneet ylöspäin.

Yksityishenkilön tilaus maksaa nyt 13,99 dollaria kuukaudessa, kun aiemmin hinta oli 11,99 dollaria kuukaudessa.

Tilauksen vuosi hinta nousi 20 dollarilla 139,99 dollariin. Perhepaketin hinta pysyy edelleen 22,99 dollarissa, mutta sen hintaa nostettiin alle vuosi sitten.

Opiskelijan kohdalla hinta nousi 6,99 dollarista 7,99 dollariin kuukaudessa. Premium Liten hinta ei ilmeisesti muuttunut.

YouTube Premium sisältää myös YouTube Music Premiumin. Jos musiikin haluaa hankkia erikseen, se maksaa nyt 9,99 dollarin sijaan 10,99 dollaria.


Android Authorityn mukaan uusista hinnoista ei ole vielä virallisesti tiedotettu YouTuben toimesta, mutta tämä todennäköisesti tapahtuu pian.

Suomessa hinnat eivät ole muuttuneet Premiumin tilaussivulla. Suomessa yksityishenkilön YouTube Premium -tilaus maksaa edelleen 11,99 euroa kuukaudessa ja Premium Music 9,99 euroa kuukaudessa.

YouTube Premiumin hinnat Suomessa. Yksityishenkilön hinta on 11,99 euroa kuukaudessa, perhepaketin hinta 17,99 euroa kuukaudessa ja Premium Liten hinta 6,99 euroa kuukaudessa

YouTube otti hiljattain kovemman otteen mainosten estäjiä vastaan, jolla palvelu yrittää saada lisää tilaajia Premiumin puolelle. Kasvaneet hinnat tosin eivät tässä kohden auta.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki