AfterDawn logo

Twitter Blue -tilaus nyt saatavilla Suomessa - Twiitin muokkaus, pidemmät twiitit ja muuta

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Twitterin maksullinen Blue -tilaus julkaistiin alkuperäisesti vuoden 2021 aikana, jonka jälkeen sitä uudistettiin ja se julkaistiin uudelleen vuoden 2022 lopulla. Tilauksen saatavuus on ollut tähän asti rajattua, mutta nyt saatavuutta on laajennettu uusiin maihin, joiden joukkoon myös Suomi lukeutuu.

Twitter Blue tarjoaa muutamia etuja.

Tilauksen omaavat voivat muokata twiittejä rajoitetun ajan, kirjoittaa jopa 4000 merkin twiittejä ja julkaista pidempiä videoita Full HD -laadulla. Bluen tilaajat, joilla on varmennettu puhelinnumero, saavat sinisen merkin nimen peräänsä, kun tili on hyväksytty.

Lisäksi Twitter kertoo, että tilaukseen on pian luvassa uutta. Twitter kertoo, että pian varmennettujen käyttäjien twiitit priorisoidaan eli ne näkyvät paremmin esimerkiksi haussa. Aikajanalle on myös luvassa vähemmän mainoksia, sillä tilaajille niitä näytetään kohta puolet vähemmän.


ilmoitus Twitter Blue tilauksesta Twitterin verkkoversiossa

Twitter Blue maksaa Suomessa 8 euroa kuukaudessa tai vuositilauksena 84 euroa (7 euroa kuukaudessa), kun tilauksen hankkii Twitterin verkkoversion kautta. Android- tai iOS -sovelluksen kautta hankittu tilaus maksaa enemmän, 11 euroa kuukaudessa tai 114,99 euroa vuodessa.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki